Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mi tez się podoba imię Lenka i jeśli będę mieć córeczkę to prawdopodobnie tak jej damy na imię . A ja jestem Magda + Lena= Magdalena
Sylha- jutro masz wizytę z tego co pamietam ? Ja chyba tez jutro pójdę na USG . Jeszcze nie wiem czy mnie przyjmą ... Juz się przyzwyczailam , ze mamy wizyty w tym samym dniu zreszta jak 1 raz weszlam na forum i zobaczyłam , ze mialas dzień przede mną transfer to miałam takie przeczucie , ze jeśli Tobie się uda to i mi Powodzenia jutro
Lola ja też mam na imię Magdalena:-):-) Marcikuk dziś kciuki też zaciśnięte Katee no niestety trzeba jeszcze doliczyć badania(my z M wydaliśmy ok.500zł-oczywiście nie ma potrzeby robić w nOvum-i które się da , to idz do rodzinnego i zrób na fundusz)Ja miałam długi protokół i na leki wyszło ok.2500tyś(przy tej aptece przy novum można na sztuki kupować)Po drodze wyszła bakteria więc kolejne leki i kolejny posiew do tego dojazdy najpierw Radom potem W-awa więc wyszło nas to ok.12tyś.
joweg trojka ...niesamowite..my sie zadowlolimy dwojeczkadziewczyny normalnie jestem w takim stresie ze hej...ciagle ymyslym jakies glupoty ze moze puste jajo plodowe ze to i siamto...pociesza mnie tylko to jem utrogest 3*2 wiec robie naprawde wszystko co moge aby chronic okruszka..ale stres jest...dzis w nocy mialam wylew sluzu i myslalm ze to miesiaczka i 2 razy lecialam do wc sprawdzic..oszaleje do 19.04
minie2011- ja tez bralam utrogest 3x2 i tez mi sie tak wylewalo mysle ze to normlane , wkladke wloz i bedzie oki meza marzeniem byla 5 dzieci ale w sumie to juz mi za duzo milionery to my nie jestesmy a chce zeby nasze dzieci mialy dobry standart zycia wiec podjelismy decyzje ze teraz jak najszybciej sie da 2 , jedno po drugim bedziemy probowac a potem za pare lat jeszcze jedno jak sie odbijemy finansowo