reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witam wszystkie Panie:-)
Ja tu tylko na chwileczke dodac wam wiary i otuchy w waszych starankach. ja tu bylam kilka miesiecy temu takze wiem przez co przechodzicie:tak: i najwazniejsze nigdy ale to nigdy nie traccie nadzieji. Mysmy walczyli 12lat i w koncu sie udalo - bedziemy mieli coreczke:-).
Trzymam za Was wszystkie tu kobitki kciuki napewno Wam sie uda:tak:
gratulacje!!:)
zostan z nami prosze!wszelka dawka optymizmu jest tu potrzebna:)

beta ponad 1400 nawet moja ginka juz widziala ciaze mam obrazek z USG:)ale ucieszyla sie razem ze mna i pogratulowala ciazy...
ale oczywiscie jak to ona nie ommieszkala dodac ze to poczatek wiec zeby z rezerwa podchodzic bo jeszcze roznie moze byc :twisted: zawsze cos mi dogada to moja dr.
nastepna wizyta juz serduszkowa....19.04 wtedy ustalimy tp.
szok..
moj maz bedzie dzwonil z nowinami do kliniki nieplodnosci:)ale sie zdziwia:)

reklama
Marcikuk
ja tez sie dolacze i powiem-nie przejmuj sie wiekiem-ja mialam crio i to jak mialam 39 lat i klapnelo wiec to nie sa wskazniki, patrzac na twoje przeciwnosci to musi sie udac, zawsze jak jest po grudzie to sie udaje :-)
tez trzymam kciuki jutro i za cala reszte tez

gkvip2505-cool ze coreczka-wszystkiego dobrego i spokojnej ciazy oraz latwego porodu, moj babel juz chodzi a ja mysle powaznie o nastepnym :p, jak ten czas leci...pozdrowionka

marcikuk - no to jak nie wiesz czy masz sie cieszyc czy martwic to se wybralas zmartwienie? mialam 50% szansy czy to dobry czy zly znak - no i nie trafilas. sie sluchaj i sie ciesz:)

Jo.M - rozmawiałam dzisiaj z lekarka i niby mamy pogadać jutro na temat ile zarodków weźmiemy ale ja jestem na 2 nastawiona, skoro sa dobre to biorę dwa :)

A wszystkim dziękuje za mile słowa pocieszenia już się uspokoiłam, przemyślałam i może faktycznie lepiej poczekać na blastusie.

czesc dziewczyny:) marcikuk moim zdaniem to powinnas sie chyba raczej cieszyc bo w takim razie moim zdaniem zarodki sa silne i przetrwaja w sztucznych warunkach:) a jutro podadza ci sliczne blastusie:tak:

sylha - dzięki piękne. na piechote juz nie musimy isc. mamy tu takich przyjaciol i na glowie staneli zeby nas jutro zawiesc. :-) dobrze ze sa. i juz humorek mi sie poprawil bo sobie przemyslalam to na spokojnie i moze faktycznie blastusie beda lepsze:)

cześc dziewczyny, powiedzcie mi jeszcze jaka jest różnica cenowa między Novum a Invimedem za ten pierwszy raz :) byłabym wdzięczna ;) bo tak to będę musiała jechać i tu i tu żeby się dowiedzieć, a gdyby to była znacząca różnica to wybiorę chyba tańszą... :)

reklama
Do góry