reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ona chciala zaraz po pordzie drugie ale tesciowa nia troche poczepala ze nie radzi se sama se soba a co dopiero z dziecmi , wiecie w ciazy caly czas nic nie musiala robic i wogole , ale ona z takie rodziny matka z 5 facetami 5 dzieci jej siostra juz z 3 facetami 3 dzieci :d to czego sie spodziewac i nawet podstawowki niema :( i nie docenia tego co ma :(

Cześć dziewczyny:) Znacie kalkulator płci dziecka? Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl Pewnie to jakaś bzdura,ale śmieszne-można się pobawić!! Joweg czyli ta dziewczyna, o której piszesz jest żoną twojego brata? Żal mi go w takim razie:(

joweg...masakra...wlasnie tu widac taki kontrast...MY-czyli te marzace o dziecku i takie jak twoja bratowa - ktora nie docenia tego co ma...eh...gieniek...mnie wyszedl chlopczyk a tobie?:laugh2:

Może ten kalkulator to taka zabawka,ale sprawdziłam i zgadza się u wielu osób, chociażby u mojej sąsiadki wyszła jej dziewczynka i urodziła się dziewczynka:) Miliaa zakładając,że uda mi się przy pierwszym podejściu to wyszła mi dziewczynka:) Bardzo bym chciała córeczkę choć od zawsze prześladuję mnie przeczucie,że będę mieć syna lub synów...

ja przyznaje ze pije pol kawy rano...ale srednio mi smakuje to i tak cud bo ja jestem mega kawosz kilka kubkow dziennie potrafie wypic:)
poki co mam mega apteyt pochlaniam wszystko co kwasne i ostre...a wiec jajka do tego chrzan cwikla im wiecej tym lepiej, dzis na II snaidanie chinska zupka ostro kwasna musialam to zjesc...masakra...z corka w ciazy tak nie mialam...

chłopiec mi wyszedł:) i dobrze bo u mnie same dziewuchy, ja mam siostrę, emek ma siostrę obie maja córki, mama moja ma siostrę, siostra mojej mamy ma córkę, eeeh gdzie te chłopaki????
A kiedyś robiłam takie coś z obrączki i kilku dziewczyna się sprawdzało. mnie zawsze trojka wychodziła: syn, córka, syn

reklama
Do góry