reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

u mnie maly wazy okolo 2.500 kg wszystko jest ok. tylko ciagle bialko w moczu mam oraz od dluzszego czasu bolejsci jelit oraz biegunki i mam sie skataktowac z gp. jak dobrze wyczytalam w ksiazce ciazy to za 2 tygodnie mam wizyte z lekarzem prowadzacym oraz skan ale oni tak pisza po swojemu ze czasem ciezko odszyfrowac co nabazgrali musze sie mojego M zapytac.

reklama
marcikuk u lala... Dwoch chlopakow! Gratuluje!
kaska zycze owocnej wizyty u GP

Dziewczyny, ktorym sie nie udalo... Przykro mi bardzo, zadne slowa nie beda wystarczajacym pocieszeniem. Jutro gram w euro milion, jak wygram to deklaruje pomoc finansowa :)
trzymajce sie dziewczyny! Jestesmy kobietami,pelnowartosciowymi, nawet bardziej niz inne!!!

Marcikuk- moje serdeczne Gratulacje!!!:-) już możesz zacząć kupować ubranka i myśleć o tym w jakich kolorach urządzicie pokoik dla dzieci. Bardzo się cieszę, masz jakieś zdjęcia?
Kaśka- Tobie również gratuluję, maluch już ładnie waży i całe szczęście,że wszystko dobrze:tak:

Dziekuje dziewczyny.
Gienek - pokoik powiadasz, no coz najpierw trzeba miec ten pokoik :D narazie sie musimy pomiescic tak jak jest. Co do zdjec to mam ale malo widoczne. Jeden jeszcze sie pokazal i widac nawet profil (tatusia) a drugi synus ma nas gdzies i mamy tylko zdjecie pieknego kregoslupa :-D pokazywal tylko plecki i pupe, no ale obaj nieśmiali nie sa bo ladnie pokazali co maja miedzy nogami :-)

Puk,puk - jest tu ktoś ;)))
Cześć dziewuszki moje kochane - witam w ten słoneczny i upalny dzień :)

Tym razem nie wiem czy będę w stanie nadrobić wszystkie zaległości ale postaram się :)

Tym kobitkom którym się nie udało
- jest mi ogromnie przykro,tulę Was mocno w swoich myślach i wciąż zaciskam piąstki za kolejne Wasze próby - UDANE! Nie poddawajcie się. Przecież SILNIEJSZYCH od Was/Nas nie ma :)

Marcikuk - witaj :) Moje najszczersze gratulacje :))) Fajnie,że płeć ta sama :)) - chłopaki przynajmniej będą mieli te same zainteresowania (samochody ;) i wspólne zabawy a mama będzie w tym czasie łapać chwilę oddechu ;))

Gienek - a co u Ciebie kochana,jak się czujesz/czujecie? Mam nadzieję,że jesteś spokojniejsza i pozytywne myśli Cię nie opuszczają?

aniołeczek
- jak się czuje mamusia? :) Garderoba dla maleństwa się powiększa? ;)

elala,agapl,hope,igiełka,onlyone,madzielanek,kaska,labo,zosia,miliaa
i wszystkim pozostałym dziewczynom życzę miłego,pogodnego i udanego piątku :))

P.S. A ja czekam z niecierpliwością na wizytę (usg) która już tuż,tuż.... o ile mnie pamięć nie myli,to któraś z Was chyba też ma termin na 2 sierpnia?? Nie ukrywam,że przydadzą się wtedy Wasze niezawodne kciuki ;))

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanko (opinę gieńka już znam) a chciałaby poznać waszą.
Znacie moją obecną sytuację: ciąża bliźniacza+ odklejenie kosmówki/krwiak. Wizyta 3 sierpnia. 15 sierpnia wczasy-lot samolotem do Bułgarii. I wielki dylemat. Jak lekarz powie że nie ma szans to oczywiście nie ma o czym mówić. Ale cały czas się zastanawiam czy jak będzie wszystko ok to jechać. Wczasy zamówiłam już w styczniu, całość wpłacona, szukam powoli chętnych którzy by za nas pojechali-ale kiepsko mi to idzie. Z jednej strony b. chciałabym pojechać, zmienić otoczenie, zrelaksować sie a z drugiej boję sie. Wiem też że stać może się coś złego nawet jak leżysz plackiem w łóżku. Nie myślcie sobie że podchodzę egoistycznie bo tak nie jest, chciałabym poznać wasze szczere opinie.

Do góry