reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Oj dziewczyny, takie historie są bardzo pokrzepiające i dają nadzieję nam starającym się.
Roxi pewnie ze szcześcia zapomniała o bożym świecie i dlatego nawet nie przyjdzie jej zajrzeć na forum. Wierzę, że tak jest i tego Ci Roxi życzę :-)

reklama
Dziewczynki - właśnie wróciłam z pierwszego usg i są dwa bąbele:-D Co prawda jeden trochę się ukrywał, ale gin go odnalazł. Są 2 pęcherzyki ciążowe z ciałkiem żółtym wymiarowo w 5 tyg 5 dniu:tak:Teraz czekamy na serduszka.

Hej dziewczynki!
Bardzo, bardzo Wam dziekuję, że o mnie pamietacie i wciąż trzymacie kciuki, ale myslę że juz mozecie je puścić....
W klinice nie byłam, doszłam do wniosku, że to bez sensu i tak na dniach wszystko się wyjaśni. Zrobiłam oczywiscie rano testy ale wciąż, jest to samo:sorry2: na ciązowym jest naprawde ledwo widoczny cien drugiej (albo tylko ja go widzę) a na owulacyjnym ta druga juz jest wyraźna. Zastanawiam się czy test owu może wykrywac podwyższony stan progesteronu? bo biorę dupka i lutkę, więc moze od tego ta druga kreska:confused: no bo co test owu moze wykrywac przed @???? na ciążowym nic sie nie zmienia od wtorku jest wciaz tak samo, dzis albo jutro powinna przyleźc @ wiec test powinien juz cos wykazać, ale niestety...:-( juz nie robie sobie nadzieji i czekam na @......
Dziękuje Wam kochane, za wszystko, za wsparcie, kciuki i wiarę, jesteście nieocenione!!!!!!!!

Roxii - jhak jest cien cienia to sie nie poddawaj. Idz spradzic krew. My tu nadal trzymamy kciukasy.
ilonka - super wiesci, gratuluje. Pamietam jak ja bylam w 5 tyg, a tu juz 6 miesiac.
Bylam dzisija na podgladaniu chlopaki zostaly chlopakami i juz nic w tej kwestii sie nie mzieni na 100% maja siusiaki. Wszystko w porzadku. Tylko strasznie sie tam kopia :-D:-D

marcikuk to teraz jak już znasz płeć na 100% możesz urządzać pokój dla chłopców :-)
A to Ci rozrabiaki, takie małe i już niegrzeczne.

No w poniedziałek pojadę do kliniki bez wzgledu czy @ przylezie czy nie i zrobie bete, bo trzeba potwierdzić, ale tak jak mówie, ja juz sobie nadzieji nie robię, od kilku dni jest cien cienia, beta powinna rosnąc, a wraz z nią kreseczka na teście, a u mnie nie dzieje się nic....:no:

reklama
madzialenak - oj ja juz pokoj mam wymyslony od dawna, pasuje dla chlopczykow i dla dziewczynek gorzej bedzie z realizacja. Pokoju brak. Narazie musze zrobic przemeblowanie w sypialni by lozeczko jedno na poczatek upchac no i zaczne sie modlic o większe mieszkanie.

Do góry