Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Agula takie posty się czyta z łezką w oku i nadzieją w serduszku. A czy u Was problemem były może nasionka Męża?powiem Wam, że MM cały czas bierze Androwit, juz od dłuzszego czasu... i w tym roku od kwietnia zmieniłam trochę nasza dietę - do pracy jemu i sobie robiłam sałatki ze świerzych warzyw (ogórek, pomidor, sałata, kiełki) plus wędzony łosoś albo makrela.... do tego ja sama zaczęłam brać falvit na zmianę z innymi tabletkami z luteina i zieloną herbatą... po zimie byłam trochę wyczerpana, bo zmieniałam prace od marca i to mnie sporo nerwów kosztowało... więc stwierdziłam, ze jak będe tak osłabiona to na pewno sie nie uda... i nie wiem, może jakoś wszystko razem sie złożyło i sie udało...
to jeszcze Wam powiem o koleżance z innego forum, która miala chyba ze 2 czy 3 nieudane INV, więc zdecydowali się na adopcję i adoptowali córeczkę,,, jakis rok później słuchajcie zaszła w naturalna ciążę i urodziła chłopca, który teraz już ma ponad pół roczkuja jakoś tak wyluzowałam i stwierdziłam, że nawet dziewczyny które sie starają po 8 lat zachodzą w ciążę, więc pewnie i moja kolej przyjdzie któregoś dnia
l