reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Eevlee, Agapl13, Elala, Lucy777, Zosia_K, anioleczek12341, memories02 i inne dziewczyny, które trzymały za mnie krzciuki serdecznie dziękuję. Teraz ja rozsiewam wiruski ciążowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mam nadzieje, że wszystkie staraczki się zarażą :-) i niedługo razem będziemy się cieszyć.
Lucy777 jak przetrwałam te dni oj ciężko było okropnie. O naszym in vitro nikt poza lekarzem nie wie mieszkam w małej miejscowości więc wolę nie ujawniać tego faktu bo nie wszyscy niestety to mogą zrozumieć. Tak więc nawet pogadać to mogłam z M tylko no i dziewczynami na forum. Organizowałam sobie czas żeby jak najszybciej minął. Dużo spacerowałam sama albo z M. odwiedzałam sklepy z ciuchami super sprawa:) i co 2 dni gdzieś jechaliśmy z M bo oboje byliśmy na długim urlopie, ale to były odległości tak do 100 km. No i oczywiście mam super fajne koleżanki więc a to byłam z nimi na koncercie a to pogaduchy babskie też super sprawa polecam, ale o mnie mało rozmawialiśmy żeby się totalnie odstresować i tak jakoś minęło mi te 12 najdłuższych dni w moim życiu.

hej dziewczynki
ja ponawiam moje pytanko odnosnie krwawienia podczas wycisznia. U mnie 10 dzien i @ ni ma. Jak pisalam wczesniej i pozwolcie ze sie powtorze to podczas stymulacji do IVF @ nie ptrzyszla bo cysta sie rozwinela na jajniku. Trzeba bylo ja usunac co przedluzylo caly proces. Ateraz dostalam inne leki na wyciszenie i mialo pomoc ale poki co to @ ani sladu. Prosze napiszcie jezeli pamietacie jak to bylo u was???? Kw ktorym dniu wyciszania dostalyscie @?

Agid- serdeczne gratulacje. Dzięki Bogu grono ciężarnych rozrasta sie:-).
Za wszystkie ciężarne i starające sie trzymam kciuki.

Jestem trochę skołowana,ponieważ jedne dziewczyny w ogóle nie miały robionej bety,inne z kolei miały robiona kilka razy a ja miałam robiona tylko raz w 11. dniu i lekarze powiedzieli,ze teraz usg w 7. tygodniu. Teraz znowu jestem zestresowana,może powinnam iść wyproscic kolejna bete,sama już nie wiem. Mam wiele ciazowych objawów i test wyszedł pozytywny. Za duzo kombinuje chyba:-)

karamel - duzo zalezy od kliniki kiedy iu ile weryfikacji z krwi cirobia. Genetalnie bobrze przyrasajaca beta daje informacje o prawidlowym rozwoju ciazy. U nas w UK Beta HCG nie robi sie w ogole:wściekła/y: Jest tylko test sikany okolo 2 tyg po transferz i tyle. Jezeli nic ci nie dolega masz ciazowe objawy to sie nie nakrecaj. Juz nie dlugo zobaczysz silne serduszo. Masz racje z tym kombinowanie za duzo ale to naturalne, kazda zaciazona przez to przechodzi. Trzymaj sie i nie stresuj. Poprostu uwierz w swoje szczescie:-)

Agid GRATULACJE!!!!
anioleczek bedzie ok! Daj znac PO wizycie!

moja szwagierka dzis urodzila coreczke (3300/56cm) - pierwsza dzidzia! Wszystko ok, porod trawl 2,5 g. Mala drze sie na caly oddzial. :)

Dziewczyny coś mnie kłuje w prawym boku. Na pewno to ńie jest jajnik. Znowu sie przestraszylam. Nie chce już nigdzie czytać co to mogą być za objawy,więc jeżeli któraś z Was miała coś podobnego,to napiszcie proszę. Dla przypomnienia jutro zaczynam 6.tydzien ciazy.

reklama
Karamel - spokojnie nic sie nie dzieje, przyzwyczaj sie ze przez cala ciaze cos cie zakluje cos zaboli a ty bedziesz sie bac. Ja tak mam do tej pory. Czasem juz tak jest ale najpewniej nic sie nie dzieje. Spokojnie.
Co do twojego pytania o betke to ja tez mieszkam w UK i ja nie mialam wcale robionej. Mnie tylko kazano zrobic sikanca w 14 dniu po transferze.
elala - niestety nie pomoge.
agid - GRATULUJE
anioleczek - daj znac co po wizycie

Do góry