reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny :)
Dziś nie spałam chyba z pół nocy pewnie z tych emocji wczorajszych.
Karamel1981 ja też miałam w nocy takie silne skurcze jakby macicy a potem jajnik mnie bolał. Też nie wiem co to ma znaczyć ale tak wyczytałam, że może się tak dziać na początku ciąży.Pytałam gina to powiedział że to normalne i mam brać no-spe wtedy. W piątek idę na wizytę po zwolnienie lekarskie to zapytam jeszcze o te bóle. Wiem, że muszę kontrolować przyrost bety co 2 dni coby wykluczyć ciąże pozamaciczną. A ty miałaś sprawdzony przyrost bety i wszystko ok?tak więc to pewnie maleństwo/ maleństwa się rozpychają :-)

reklama
Elala, nie pomoge bo ja mialam wyciszanie przed stymulacja i nie wiem czy to jest to samo co przed crio. Pamietam jednak,ze @ przyszla w terminie.

Karamel, kobitko Ty sie nam wykonczysz tutaj jak bedziesz tak stresowac. ;-) Jestes w ciazy i to normalne,ze Cie cos zaboli. Przeciez gniazdko sie rozbudowuje dla babelka :tak:
Beta tez sie nie stresuj bo u Was w UK, tak jaki pisaly niejednokrotnie dziewczyny bete robia tylko raz a pozniej po kilku tyg. usg.

aniołeczek życzę powodzenia na wizycie i koniecznie daj znać nam po :-)

agid gratuluję, w końcu same pozytywne wiadomości na forum, oby tak już zawsze było

Ja od wczoraj mam mega stresa i boli mnie od niego brzuch . Mam pozytywne nastawienie, że crio się uda a jednocześnie czuję wewnętrzny niepokój. Okropne, oby do jutra.

Ostatnia edycja:
Madzialenak, postaraj sie zminimalizowac mega stresa w stresika. Musisz byc silniejsza niz on. Pozostaly juz tylko 24h.jupiiiiiii Bedzie dobrze. Zaciskam juz mocno kciuki.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:-)

Anioleczek, powodzenia na wizycie.

agapl....:*znikam ostatnio, bo u mnie nadal nic nie wiadomo, teraz czekam na @ i albo zaczne brac estrofem i podejde do crio alo nie...nie wiadomo jeszcze i to mnie wykancza...
jak juz cos bede wiedziala to zaczne sie udzielac:tak:

oczywiscie za wszystkie te starsze i te nowsze in vitrowiczki trzymam mocno kciuki i z calego serca wierze, ze my wszystkie zaciazymy!!&&&&

Dzieki dziewczynki
Wyciszanie do crio i przed stymulacja IVF wyglada identycznie. (niestety nie u mnie :-() No i jak tu sie nie stresowac:wściekła/y: Jak @ nie pojawi sie do jutra to zadzwonie do kliniki

elala ja nie miałam żadnego wyciszania, od pierwszego dnia miesiączki brałam tabletki antykoncepcyjne i chyba od 8 dnia zaczęłam stymulację.
O co chodzi z tym wyciszaniem?

Ostatnia edycja:
Karamel Kochana, nie nakręcaj się tak bo to szkodzi dzidzi. Myslę tak jak dziewczyny, w ciaży organizm przygotowuje się na nowa sytuację. Efektem tego są różne kłocia, bóle, dziwne odczucia. Dodatkowo sprzyja temu fakt, że sama pewnie doszukujesz się różnych objawów a stres to wszystko potenguje. Wszystko będzie dobrze!!!

Agid też czytałam nie raz, że skurcze na początku ciaży są normalne i wiele dziewczyn je odczuwa.

Madzielanek crio na pewno się uda!!!!!!!!!!!!!!!! Kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&

Elala ja też jestem zielona w tych sprawach, ale proponuje Ci jak masz jakiekolwiek zapytania czy wątpliwości skontaktować się z Twoim lekarzem. On Ci udzieli kompetentnej odpowiedzi a Ty będziesz spokojniejsza.

Milia trzymam za to obyś jak najszybciej podeszla do crio.

reklama
elala - ja przy ostatniej stymulacji również najpierw byłam wyciszana gonapeptylem i antykami i również mocno spóźniła się @, z tego co pamiętam miała przyjść do 3-4 dni po odstawieniu antyków, a przyszła po ok. 10 dni, czyli tydzień później. Już byłam umówiona na wizytę sprawdzającą co się dzieje i przyszła dzień przed tą wizytą.

Do góry