madzialenak
mama na pełen etat
marcikuk a w Anglii nie płacą 100% za L-4 jak jesteś w ciąży?? W Polsce płacą od 12 tygodnia ciąży 100 % i jest to średnia chyba z ostatniego roku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Polsce płacą 100% już od 1 dnia ciąży - jeśli gin napisze że to ciążowemarcikuk a w Anglii nie płacą 100% za L-4 jak jesteś w ciąży?? W Polsce płacą od 12 tygodnia ciąży 100 % i jest to średnia chyba z ostatniego roku.
czesc dziewczyny, dawno mnie u Was nie bylo, z tego co zdazylam przeczytac to koniec sierpnia i poczatek wrzesnia bardzo obfity w transferyTrzymam kcuki za pozytywne testy
ja jutro z samego rana mam punkcje i strasznie sie stresuje, ale nie tyle zabiegem, co iloscia komorek i ich jakoscia; na ostatnim podgladaniu mialam 4 duze echerzyki, a reszta mniejszych a prez to moje niskie AMH obawiam sie najgorszego.
Czy ktores z Was z niskim Amh , ponizej 0,4 mialo dobre jakosciowo komorki?
pozdrawiam