reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny,
troszku mnie nie było-wróciłam do pracy po 3 miesiącach i troche jestem zakręcona a w weekend byłam na rocznicy ślubu w Białce Tatrzańskiej. Przeczytałam wszystkie wasze wpisy.
Agapl- bardzo mi smutno, trzymaj się jakoś, całuje
Memories02-nie wiem co napisać, jest mi bardzo przykro…
Eevlee-moje gratulacje
Kaska31- wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka dla mamusi i maluszka
Aisha-miałam laparoskopię, usunięto mi mnóstwo zrostów, zrobiono drożność i plastykę powłok brzusznych, 2 tygodnie byłam nie do życia, wszystko mnie bolało. A w ogóle gratulacje
Zosiak-mnie kuje cały czas, las prawa raz lewa strona, doctor powiedział, że to normalne, byle nie mam plamienia i krwawienia
Madzielanek-przykro mi…, walczysz dalej to mi się podoba
Benle-trzymaj się
Yplocka1-ja po transferze godzinkę w szpitalu, potem miałam L4 więc się obijałam.

Życzę wszystkim dużo szczęścia, buziaki

Madzialenak jak ja kocham tą Twoją postawę i tak się cieszę że mąż cie tak wspiera. Może jeszcze czasem popłakusiasz(oby nie) ale przynajmniej wiemy że się nie poddajesz i kciuki bardzo za ciebie trzymamy &&&&&&&& postaraj się wspomóc trochę witaminowo i suplementowo, podobno selen pomaga implementacji, jest np w orzechach brazylijskich. Ja selen tez obowiazkowo przy mojej tarczycy, pani endokrynolog kazała

Reszta której, cholercia nie udało sie tym razem, prosze mi tu przyjąć postawę Madzialenak i zebrać w sobie siły, bo za chwilę ciała będą nosiły seduszko albo dwa pod swoim sercem. Mocno mocno będę za was trzymac kciuki

Anulka, Dorex i inne dziewczynki trzymam kciuki &&&&&&&&&&

jejku to już jutro.... wczoraj strasznie się bałam, pół nocy nie spałam tak mnie brzuch bolał ( może ze strachu nie wiem)....
a dziś jestem mega spokojna co ma być to będzie.... chyba że jutro jakiejś paniki dostanę....brzuch nadal pobolewa, zamelduję się jutro pod wieczór...
fajnie by było dostać taki prezent na 5 rocznicę ślubu która właśnie nam minęła;-)

Anula, GizaS zaciskam kciuki mocno i tak zostanę do waszych wyników

reklama
Do góry