reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

madzielanek - zamow sobie prenatal w aptece internetowej np malinowa, wychodzi taniej, pudelko na 15 dni (15 saszetek dla niej i dla niego) kosztuje na necie juz od 88-90 pln a w aptece chyba minimum ze 120.. wiec przy kilku opakowaniach oplaca sie z netu.

reklama
ok znalazłam na allegro w aptece internetowej za 88, 92 zł, jest napisane, że należy brać minimum 3 m-ce więc nie wiem czy nam coś pomogą w tak krótkim czasie

aisha tak mi się wydaje, że szybciej i chyba mocniej działa taki krótki protokół a ze mną trzeba bardzo ostrożnie, ja co 2, 3 dni musiałam na podglądanie chodzić, aby nie przedobrzyć. A jak zaczęłam nagle krwawić to się mega przestraszyłam, lało się ze mnie jak mocna @, masakra. Tak to już jest z tym moim organizmem.

Dziewczyny macie jakieś pomysły na badania, które trzeba by było zrobić, aby sprawdzić czemu zarodki mi się nie rozwijają i obumierają. To w sumie już 3 raz licząc naturalną ciążę??

madzielanek - nam kazano brac to pick-upu to skoro ty dlugi protokol zaczniesz za miesiac to pickup za 2,5-3 pewnie wiec mysle ze warto sprobowac.. nieraz kilka procent poprawy w jakosci nasienia czy komorek moze przesadzic sprawe .. w tych witamonach jest wszystko co potrzebne, przeczytaj sklad .. A na antyciala robilas badania? ja bede miala tym razem AH, bo nieraz powodem moze byc zbyt gruba otoczka dlatego nie wydostaje sie i nie zagniezdza a po nacieciu ulatwia zarodkom zagniezdzenia.. Ale to lekarz raczej powinien przeanalizowac wasz przypadek..

Madzialenak no to niezle. Dobrze, ze juz wiesz co i jak. Mozesz to kontrolowac swiadomie:)) Ja z kolei na odwrot- wielkimi silami, podwojne leki i 7 komorek, z czego 4 sie zaplodnily, a i tak uznali to za sukces ;)
Tez slyszalam o tym nacinaniu, ze latwiej jest sie jemu wtedy zagniezdzic, ale osobiscie tego nie mialam. Podobno vit b jest wazna, ja biore 2 rodzaje. Ale ja to w ogole nie dlugo swiecic bede ;P

Hej dziewczyny ja jestem na stymulacji jutro sie dowiem kiedy pi-up boje sie troche jak mi rosną pęcherzyki ogólnie trzymajcie kciuki napisze w czwartek bo jutro póżno wróce.

Madzialenak no właśnie czytam tą Twoją stopke i tak mi smutno, że tyle musiałaś przejść, ale ja wierzę że każda z nas będzie mamą, i Ty też napewno. Ja brałam jeszcze vit B6 i B12, Koenzym Q10, Wit C duża dawka, Folik, Cynk, Magnez, Selen +E i od punkcji malutka dawkę aspiryny,ale co do niej nie byłam przekonana. Ale może właśnie takie zestawy są lepsze. Kochana tak bym chciała żeby los Ci teraz sprzyjał, zresztą każdej z Was tego życzę.

Ja sama tez się boję bo miałam jak narazie tylko jedno USG w 8 tyg kolejne będzie w 12t3d...Ach ta Anglia, jednak w Polsce fajnieszy dostęp do ginekologów.

reklama
Do góry