reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Anula...bardzo mi przykro:((( ból,rozczarowanie, tęsknota, ale i wielka wola walki jest w nas by walczyć o przyszłość naszych maleństw. Anula chwyć się miłości i nadziei, ze się uda.

przytulam

Eh faceci.... ;) Moj maz jak patrzyl na usg, bo byl ze mna w gabinecie to nie widzial kompletnie NIC ;P "ciarki" hahahaha. Poszedł do pracy i kumplom już się musiał pochwalić...i co mi pisze? "Oni też widzą tylko ciarki, ale gratulowali". Eh, hhahahaha :))

anula bardzo mi przykro.. znam ten ból bo udało mi się dopiero w 3 pełnym programie in vitro ale jakoś dalej nie umiem o tym mówić...
najważniejsze to się nie poddawać......tulam mocno..

u mnie po 48h od pierwszej bety wynik 909 mIU/ml
a progesteron 213 ng/mlto chyba ok nie?

Dorex świetny wynik! Oby tak dalej. Gratuluję!

Aisha z tym clexanem to ja nie wiem jak jest, bo tak jak kiedys pisalam po puncji dostałam go na recepcie pełnopłatny a na pierwszym usg, kiedy było widac już zarodeczek dostałam receptę ze zniżka. Nadmienię, że mam za sobą ciaże biochemiczne. Może teraz dostałam ze zniżką bo jest zarodek w macicy i obawa poroneinia a wczesniej po punkcji jeszcze nie byłam w ciąży. Sama nie wiem, ale różnica w cenie ogromna.

Właśnie wróciła od lekarza i niestety, mimo brania antybiotyku przez tydzień, dalej mam bakterie w moczu (escherichia coli). Dostałam kolejny lek, tylko ciekawe, czy zadziała. A termin punkcji zbliża się wielkimi krokami. Zaczynam się stresować i martwić, że jak nie wyleczę tych bakterii, to mogę się pożegnać z in vitro. Ech...

wtrace sie :
lawendowy...szybko kupuj sobie sok z zurawiny, taki 100%, nie jest on drogi, w sklepie ze zdrowa zywnoscia kupilam pol litra za 15zl...ja ciagle mialam bakterie w posiewie...odkad zaczelam pic sok jestem czusciutka:tak:;-) bardzo polecam, bo wiem, ze pomaga!

za wszystkie nadal mocno trzymam kciuki &&

ja moze powroce w pazdzierniku!!

caluje :*

eevlee ja jestem po poronieniu, mi dr powiedziala ze wskazanie jest po 2 poronieniach i przy czyms tam fosfolipidowym. Kazala tez na nastepna wizyte przyniesc wyniki TSH.

reklama
Do góry