Tosia - z tego co się orientuje to dojrzałość komórki nie gwarantuje tego, że będzie ona dobrej jakości. Komórka jajowa może być dojrzała, ale może mieć uszkodzone DNA i na to już wpływu raczej nie mamy. Możemy jedynie im zapobiegać. Suplementy, które podała Zosia mogą mieć wpływ na jakość komórek bo wspierają procesy rozwoju zdrowej komórki i na innych forach dziewczyny piszą, że to im pomogło, zdarzało się nawet, że dzięki tej suplementacji zachodziły w ciążę naturalnie (o czym ja ciągle marzę-wiem jestem naiwna) mimo wszystko ja od 2 tygodni biorę te witaminki i mam nadzieję, że coś to da. Na moim przykładzie mogę powiedzieć, że stymulacja nie daje nam gwarancji, że komórki będą dobre bo możemy słabo na nią reagować, a pęcherzyki, które sobie ładnie rosną mogą być puste. Według mnie to taka loteria stymulacja nie wybiera, tylko tych dobrych komórek, aby sobie rosły- rosną te, które wystartowały i w tej puli może nie być w ogóle dobrych komórek, mogą wszystkie być dobre, a może być dobra tylko 1, która dla nas okaże się najlepszą.
Anula - przykro mi. Zbieraj siły do dalszej walki.