Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szkoda, że ja zaczęłam tego szukać dopiero po nieudanym podejściu:-(. Pozwolę sobie troszkę dodać ważnych informacji na temat tych suplementów. Nie będę powtarzać tego co już napisałaś dodam tylko te info, których jeszcze nie było.
i już. w czerwcu tego roku uważam że lekarze dali ciała bo u mnie 38 letniej pacjentki nie zrobili badania AMH i stymulowali mnie małymi dawkami gonalu z czego uzyskali w efekcie tylko 2 marne zarodki, a kiedy zapytałam doktora dlaczego tylko tyle to powiedział żebym popatrzyła w pesel
i to był koniec rozmowy, a wyciągneli od nas w sumie 19000zł za jedną procedurę. Zmieniłam klinikę i w tej nowej pierwszym badaniem było AMH i stymlacja była zupełnie inna. Zamiast gonal 125-150 dostałam od razu 225. trochę się bałam że mnie przestymuluje ale okazało się ok. w efekcie uzyskaliśmy 7 zarodków 1A jeden 1B i Jeden słabiutki 1c. niestety pierwszy transfer nie udał się czemu nie wiadomo. Po prostu zarodeczki się nie zagnieździły. w październiku próbuję ponownie i mam ogromną nadzieję, że może tym razem. dokupiłam i zażywam witaminki podane przez dziewczyny i zobaczymy. Zrobiłam wczoraj badania prolaktyny bo z nią miałam długo problem, progesteronu, LH i TSH zeby sprawdzić czy wszystko ok ale na razie nie mam wyników .oby wreszcie i dla mnie zaświeciło słonko czego również tobie i pozostałym starającym się życzę serdecznie. Alek się rozpisałam.
my z M podejdziemy jeszcze raz, choć ledwo co damy radę z finansami, zastanawiam się czy nawet nad obcą komórką czy też zarodkiem, bo po ewentualnej porażce już nie damy rady 3 raz podejść do ivf, może za kilka miesięcy albo i dłużej, a moje niskie AMH skraca mi czas