reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Adus nie zapominaj ze nie jestes sama wiele z nas mysli ze kolejne niepowodzenie jest nie do zniesiena. Mimo ze tu na forum jestesmy mieszanka roznych osobowosci to naprawde rozumiemy twoj bol i strach. Niestety nie da sie inaczej jak tylko to przezyc. Prosze cie krzycz placz i rob cokolwiek comoze przyniesc ci troche wytchnienia ale nie poddawaj sie jeszcze jest sa wczesnie. Widzisz javto juz nawt boje sie marzyc o tym ze sie uda. Ogarnia mnie srach jak widze tyle nadziei w oczach emka kidy mowi do mojego brzuszka a przeszlam tak nie wiele w poriwnaniu z toba i innymi dziewczynkami.
Zrob ta bete jutro rano a ja zaraz pomodle sie tego od beznadziejnych przypadkow (sw Judy) aby uruchomil swoje wplywy. Chociaz tyle moge zrobic. Trzymaj sie.

cześś dziewczyny niech to dla nas wszystkich będzie dobra wróżba, dla jednych na teraz dla mnie i innych na podobnym do mojego etapie- na przyszłość
motywacja1.png

Adus i jak? pamietaj nie zaleznie od wyniku nigdy sie nie poddawaj. wiem,ze to bardzo ciezkie,ale najwazniejsze. pamietaj,ze masz nas i zawsze wszystkie zale i smutki mozesz wylac.aczkolwiek mam nadzieje,ze za moment bedziesz wylewac swoja radosc:-).
Elcia co z Toba? dawaj szybciutko znac co i jak??
ja testuje w poniedzialek,ale jakos dziwnie spokojna jestem. boje sie,ze to spokoj przed burza.jakos od wczoraj mam przekonanie co ma byc to bedzie.ale to chyba taka troche asekuracja.strach sie bac...

Aduś, czemu się nie odzywasz? Ja tu cała w nerwach jestem. Mam nadzieję, że poszłaś na badanie?
I trochę bardziej optymistycznie patrzysz na świat. Bo jak nie, to zbiorę dziewczyny i przyjedziemy do Ciebie i skutecznie wbijemy Ci do głowy optymizm (przez inną część ciała).

A na razie mam dla Ciebie obrazek. Dla innych chcących się poddać, również.

183568_373427266065138_1281167871_n.jpg

Aduś wiedomo już coś??

gienek - dziekuje, luteina zwiekszona z 3x4 do 3x8 plus 3x4 podjezykowo..

No to nie tylko ja mam takie mordercze dawki luteiny. Mam dokładnie takie same ilości.

Dzisiaj sobota więc w domu jestem i luzuje się przed tv i lapkiem. Włączam sobie TLC a tam Słodki biznes wydanie specjalne: Buddy'emu Valasstro rodzi sie dziecko. Czy to nie jakiś znak? Zaczynam świrować. Idę wezmę relanium bo zaczynam się nakręcać. Proszę mnie nie nakręcać.

Ale oczywiście trzymam kciuki za każdą z was osobno z całej siły.

reklama
aj tez nie moge przestac myslec o tym so tam sie dzieje w moim brzuszku. Ciagle naslu****e i czuwam czy aby cos nie za kuje nie zaboli. A tu ja na zlosc nic.:wściekła/y:
Slonce za oknem takze chyba lepiej bedzie isc na spacerek zamiasl lezec przed tv i bezustannie myslec.
No wlasnie co u Elci???

AAAAADUUUUUS! Jak tam u ciebie czekamy na wiadomosci.

Do góry