reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Elala no to ogromne gratulacje!! Ja na serduszka (choć w to dalej nie mogę uwierzyć) idę za tydzień.

ojej krolow Fal ja sama nie moge uwierzyc w moje szczescie.:szok::-) Siedze w pracy przed kompem i zama sie do siebie usmiecham.:-) Ja kolejne USG mam wyznaczone na 31.10. idziemy mniej wiecej tak samo ;-).
Ciekawe jak retiolanddia

reklama
Retiolandia to by mogła się odezwać. Nie ładnie tak koleżanki w nerwach trzymać.

Elala a dotarło do Ciebie, że będą od razu dwa maluchy? Bo ja na razie nie wierzę, że w ciąży jestem. A co tu o bliźniakach mówić...

Lawendowy jak tam wizyta? Ile mamy wyhodowanych pęcherzyków? Kiedy kolejne etapy?

Inne babeczki też proszę się meldować co tam, jak tam.

ja to co 5 minut szczypie sie w reke ze upewnic sie ze nie snie , ale i tak nie pomaga. :cool2: Ale bedzie jazda bez trzymanki:-D. nas dzieli tylko kilka dni, o ile dobrze pamietam:confused:. akze idziemy niemal rowno a do tego moi rodzice sa z pod Olsztyna takze moze towarzystwo do zabawy bedzie gdzies nie daleko (bo ty z warmi) podczas urlopu u dziadkow.

Elala GRATULUJE SERDECZNIE!!! dwa bobaski na raz to dwa razy więcej przytulanek, pierwszych uśmiechów, słow mama itd czyli dwa razy więcej szczęścia... ech jak ja Ci zazdraszczam :-) oczywiście tak pozytywnie ;-)
Lawendowy Sen trzymam kciuki za jajeczka!!! :-)
Gotadora odezwij się ... oczywiście z dobrymi wiadomościami :-)

Wspaniale wszystkie jestescie :-) jeszcze nie dziekuje ale jak zobacze serduszka za 9 dni to wtedy wtedy uwieze ze sie udalo.
krolowa fal - dziekuje za zaproszenie. dam Ci znac jak bede sie wybierala w rodzinne strony. :-)

Elala :-D:-D:-D:-D:-D:-D Aaaaaaaaaaa!!!!!!! Super wiadomosc!!! No to teraz niech maluchy rosna zdrowo, a w przyszlym roku opanujemy plac zabaw!!!!!!
trzymam kciuki dziewczyny! Ktora nastepna do testowania, bo sie pogubilam? :-)

elala mega wieeeeelkiee podwójne gratki. super:-D.
ja się też melduję : jutro po 15.30 prosze o kciuki żeby w biopsji wyszło wszystko ok, a w środę moj wielki dzien o 9.00 mam ciro:-). prosze trzymajcie kciuki , odtańczcie tańce indiańskie czy co tam jeszcze co mogłoby pomóc żeby się przyjęły:-).

Elala GRATULACJE !!! jak się cieszę!!
biggrin.gif

postanowiłam wrócić do domu i wieczorem znów wybrać się do szpitala, więc dam znac wieczorem, jeszcze raz dziękuje dziewczyny za wsparcie, jesteście kochane

reklama
Do góry