reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Elala, mega gratulacje!!! Super, że będą bliźniaki:-D

KrolowaFal, Allegra i inne babeczki, wróciłam od dr K, wszystko idzie zgodnie z planem. Jest 10 pęcherzyków. Następna wizyta w środę i w sobotę. Punkcja przesunięta na poniedziałek 29.10. Ale jest szansa, że może być w sobotę. Także Roxii Ty będziesz pierwsza miała punkcję.

Hola, kciuki zaciśnięte za jutro i za środę. Nic się nie martw, wszystko będzie dobrze.
No i taniec indiański tez mogę odtańczyć, chociaż KroloaFal jest w nim specjalistka. Ma nawet odpowiedni strój do tego:-D

reklama
Lawendowy to super że się dobrze stymuluje. Jeszcze trochę a będziemy kciuki za transfer trzymać. A ile planujesz zarodków transferować? 1? 2? 3?

Jak ktoś potrzebuje tańca indiańskiego to służę póki moge się ruszać. W każdej intencji mogę odtańczyć.

elala nooo super! podwójne gratulacje!!!!!:-) bardzo się ciesze, ze wszystko ok, niech teraz maluszki zdrowo rosną:tak:
lawendowy_sen ja jeszcze nie wiem na 100% czy punkcja w piatek,tez moga mi przełożyc na poniedziałek, ale nie sądzę. Dzisiaj miałam usg, powiedzieli mi ze wszystko jest ok i mam dalej barc taką samą dawkę leków, następne podglądanko w środe. A mwóili Ci jaką wielkośc mają już pęcherzyki?? bo u mnie na dzień dzisiejszy mają od 7 do 12:-)

Onlyone też o tym słyszałam. Tylko Ciekawe jaki będzie limit wiekowy. Też rozmawialiśmy nawet o tym w pracy, choć nikt nie wie o tym, że ja przystępowałam do IV. Bardzo byłoby suuper, tymbardziej, że taki rodzic wolałby dziecku co kupić, niż taaakie pieniądze na zabieg, który albo się uda albo nie.

Elala podwojne gratulacje :-):-) Bardzo sie ciesze - kurcze same blizniaki hihii....

Trzymam kciukasy za reszte testujacych i podgladajacych...

Hola jutro myslami bede z toba, bedzie dobrze a pozniej w srode odtancze co tam trzeba:)

Roxii, Lawendowy sen ciesze sie ze wszystko ladnie rosnie - czekamy na srode na kolejne wiadomosci...

Gotadora czekamyyy

reklama
Do góry