reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

witajcie dziewczyny. Witaj yplocka. Wg mnie poczekaj jeszcze trochę. Ja po którymśtam poronieniu badałam beta hcg, co tydzień i wolniutko spadało. tzn.na początku, gdy były wysokie wartości to szybciutko, ale od wartości tak o. 50mU/ml, to wolniutko, z 20mU/ml po tygodniu miałam pół tego, po następnym tygodniu ok.10mU/ml, potem po tyg.ok.3..i tak do zera spadało ok.6 tygodni, przy naturalnym poronieniu beta spada wolniej niż po łyżeczkowaniu. A póki beta nie spadnie prawie do 0 nie ma okresu.

reklama
a ja oczywiście po jednym dniu niebytu na forum mam zaległości :)

Sony i Kinga witajcie !!!

Elcia gratuluje 2 serduszek, ja płacze na samą myśl że kiedyś mogłabym usłyszeć moje bąbelki :-)

Benle trzymam kciuki za środę! Będzie dobrze :-)

Hola powodzenia na dzisiejszym crio! Niech mrozaczki ładnie się przytulą do mamusi :-)

Trzcinka
teraz dużo odpoczywaj żeby bąbelek mógł się spokojnie umościć tam gdzie trzeba :-)

Zuzia trzymam kciuki za udaną stymulację i dużo pęcholi! :-)

Lawendowy będziemy trzymać Cię za rączkę w poniedziałek :-)

Mam podobny dylemat. po nieudanym in vitro miałam jak w zegarku, okres mam co 24-26 dni. Teraz już prawie 30 dni-co w moim przypadku bardzo dużo a tu nic, ale nie martwię się tym(w ciąży na bank nie jestem-u mnie to niemożliwe) , podejrzewam, że miałam prawdopodobnie bezowulacyjny cykl, co często się wtedy zdarza

Hola, co prawda tańca indiańskiego nie zdążę odtańczyć dla Ciebie, bo zaraz śmigam na wizytkę
(a swoją drogą ciekawe, co tam się u mnie wykluło), ale za to myślę intensywnie i wysyłam Ci garść pozytywnej energii.

Za inne babeczki również trzymam kciuki, albo co tam komu potrzebne.

Będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A swoją drogą, to miłego dzionka życzę.

I pamiętajcie, powolutku do celu!!!!!!!!!!!!!

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_zawsze-podazaj-do-wybranego-celu_1567799.jpg

reklama
hej dziewczyny!

tyle od wczoraj wyprodukowałyście tekstu że ciężko sie połapać. W każdym razie wszystkim miłego dnia życzę.
A dla elci specjalne gratulacje, bo usłyszeć serduszka to jest coś :), mam nadzieję, że mi w następnym tygodniu sie uda.

Do góry