Nie wiem, czy o tych czworaczkach, to Molla przypadkiem nie pisała.
Czy ktoś wie, gdzie ona się podziewa??????????????????????????????
zniknęła nam... mam nadzieje,że u niej wszystko dobrze i niedługo się odezwie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, czy o tych czworaczkach, to Molla przypadkiem nie pisała.
Czy ktoś wie, gdzie ona się podziewa??????????????????????????????
Lawendowy Sen mi po każdym z transferów @ przychodziła na trzeci dzień po odstawieniu leków
No jak to??))))))))))))))))) A czemu nie?? Jak to lekarze tłumaczą??
Poratujcie mnie, lekarz mi kazał zrobić badania w 3 d.c. ale nie dam rady bo to sobota. W sumie @ przylazła w środę o 22, a badania chce rano o 9 zrobić. Może być?? Czy muszę się stricte 3 dnia trzymać?
kinga a Ty teraz w invimedzie we wroclawiu jestes? Ja z wroclawia jestem i tam na bulwar ikara moge isc spacerkiem przez park, jak tym razem sie nie uda to wlasnie w invimedzie bede podchodzic nastepny raz, a co dokladnie Ci zalecali?
Bardzo chętnie dziewczyny. Dziękuję za pamięć. Barbados jak najbardziej może być. Jak tylko Gotadorze będzie pasowało to ja się dostosuję.
Codziennie czytam forum, jestem na bieżąco ze wszystkimi niepowodzeniami i ze szczęściem tych, którym się udało. Płaczę i cieszę się razem z Wami. Przy okazji witam wszystkie nowe dziewczyny i życzę powodzenia
SonySony - nie wiem gdzie dokładnie mieszkasz, ale podaję ci linka z namiarami na różne laboratoria w twoich okolicach ( śląskie) DIAGNOSTYKA laboratoria medyczne i analityczne: Nasze placówki Są czynne w różne dni. Ja robić badania jeździłam 100 km od siebie, bo wiedziałam, że mam zrobić wtedy. Dla maluszka różne rzeczy zrobić warto. Oby tylko był.
No właśnie chodzi o to że chcę sobie zrobić badania u siebie w przychodni, gdzie większość zrobię na nfz.A propo właśnie odebrałam wyniki Estradiolu - mam już 622, 60 pg/ml. Wiem, że może nie jest to nie wiadomo ile, ale mnie cieszy ten wynik. Może z 3 komóreczki prawidłowe będą. Byłabym szczęśliwa na maks.