reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny,
U mnie niestety klapa:no: właśnie zaczęła mi się @ rozkręcać - piersi przestały boleć, brzuszek już nie jest spięty noi zaczęlo się delikatne kapanko... BUUUUU Miałam rano iść na betę a tu znowu przekleństwo 10 dpt mnie dopadło - chyba sobie wykrakałam, że pewnie dotrwam w nadziei tylko do tego dnia. Zakładam pieluchę i do spanka bo nie chcę buczeć całą noc. Trudno taki los:-(
Życzę Wam powodzenia. Mi został juz tylko jeden maluszek - ostatnia nadzieja na CUD. Teraz odpocznę sobie i pewnie w styczniu rusze do ostatniej bitwy. Będę Was podczytywać i kibicować - TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE - obyście mogły jak najszybciej tulić w Swoich ramionach wymarzone maleństwa.
Dziekuje za wsparcie jesteście niesamowite babeczki.
Pa pa

Alegoria, ale super wiadomość! Gartuluję:-)

misia - leż i odpoczywaj, tak trzeba:tak:

Kiwisia przykro mi.

Sony w Zabrzu na ulicy Piastowskiej 11 jest laboratorium otwarte w sobotę od 7 do 10 i robią też na NFZ :tak:

Alegoria, ale super wiadomość! Gartuluję:-)

misia - leż i odpoczywaj, tak trzeba:tak:

Kiwisia przykro mi.

Sony w Zabrzu na ulicy Piastowskiej 11 jest laboratorium otwarte w sobotę od 7 do 10 i robią też na NFZ :tak:
Dorex dzięki ale moja przychodnia nie ma z nimi umowy. A ty w którym dniu cyklu robiłas badania??

reklama
Do góry