reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ośka - pora dnia przy becie nie ma znaczenia. Dla spokoju możesz z emkiem podjechać np koło 17. To na prawdę nie będzie miało już znaczenia, te kilka godzin. A obecność emka przy wyniku - nieoceniona :tak:

reklama
Laski patrzcie to dostalam jedna odpowiedz zkliniki jednej dopiero jeszcze czekam na jedna
Kurcze nie moge wkleic go jesli sie oddaje polowe to placi sie 300zł a jak 3komórki to 3.600+oby dwa przypadki +leki+800icsi
zobaczymy co dalej

Kwiatuszek - czyli albo zapłaciłabyś 300 ( normalnie procedura ivf w invimedzie kosztuje około 6 tys.) + leki ( od 2 tys. do 6 tys. zależy jakie dawki) +800 zł za icsi, a w drugim przypadku po prostu zamiast 6 tys. to 3,6 tys + leki+ 800 zł icis. Oczywiście jeszcze musisz doliczyć koszty każdej wizyty - czyli 120 zł ( jeżeli nie będziesz miała pakietu stymulacyjnego za który się płaci 4,5 tys. i ma się wliczone leki oraz wizyty- ponad normę leki jeżeli są to też się dolicza) plus koszty badań, które ci zlecą przed ivf. No i to na tyle ( bez liczenia leków typu luteina czy coś tam innego). Ja też jestem w Invimedzie ( tylko we wroc) i będę podchodzić już drugi raz, więc innych kosztów niż te podane wyżej nie będzie.

Ps. czyli 1) 300 + 800 + leki 2 do 6 tys. + wizyty + badania
2) 3600 + 800 + leki 2 do 6 tys. + wizyty + badania

Ps.2. Oczywiście jeszcze musisz doliczyć koszty mrożenia ocytów lub zarodków.

Ostatnia edycja:
martaczi - ściskam Cię mocno! Przykro mi!!! Tak jak Ty trzymałaś kciuki za mnie teraz ja trzymam za Ciebie! Po burzy zawsze przychodzi słońce.. Oby szybko przyszło !!!

reklama
Do góry