reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

cześć Kochane!

tak sobie przypomniałam, że dr mówiła mi, że jak już jest potwierdzona ciąża to przestać brać koenzym q10!!! nie mogę znaleźć która z Was brała, ale piszę tak w ramach informacji.

gratulacje dla wszystkich z wysokimi betkami:-)
darii współczuję, że spontan się nie udał:-(
martka przykro mi!:-( trzymaj się cieplutko

reklama
Anikka witaj :-) nie jest ważne ile było pęcherzyków,bo często jest dużo pęcherzyków, a mało zarodków, więc nie przejmuj się :tak: już w poniedziałek będziesz mieć maluszki w brzuszku :-) trzymam kciuki aby zostały z Tobą na 9 miesięcy &&&&&

Kochane jesteście, dziękuję ! Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ! bo jak ma być ;) jutro jeszcze mam się zdzwonić z lekarzem jak tam moje maleństwa się " rozwijają " i się umówimy na transfer. :tak: dzięki jeszcze raz ;)

Cześć dziewczyny, wpadam na chwilkę, bo ostatnio musiałam zabrać się intensywnie do pracy, niestety przy moim charakterze pracy od tego, ile pracuję ściśle zależy potem stan konta, a on zaczęło po kilku tygodniach leżenia i nic nie robienia wyglądać nieciekawie...

Serdecznie gratuluję wszystkim, którym się udało, Gotadora, Sony, Oskaa, Agapl, Domat - aż łza mi się w oku zakręciła, że się udało!
Wanda, Martka - bardzo mi przykro, nie wiem, co powiedzieć... :( KRIO MUSI SIĘ UDAĆ!!!

Pingwinek, chciałam Ci podziękować za udaną randkę :-)
Bardzo fajna z Ciebie babka. A z kolejną randką oczywiście polecam się na przyszłość :-D
Lawendowy_sen - ja też Ci dziękuję, Ty też jesteś naprawdę super dziewczyną, jak tylko będziesz znów w Warszawie, koniecznie daj znać! :-)

ANIKKA witaj..jest dobrze liczy sie jakosc.dziewczyna lezaca obok mnie miala ich 40 z czego ponad polowa byla niedojzala :'( u mnie bylo tak ze ja bardzo szybko zareagowalam na minimalna dawke lelow i szybko mialam punkce bo szybko byly dojzale a ja przestymulowana,pobrali mi 20, 10 sie zaplodnilo,po dobie dwa odpadly a reszta poszla do adopcji. GOSIA idzemy rowno :p

martka - tak mi przykro:-( Wiem, że to kiepska pociecha ale skoro udało Ci się zajsc w ciąże to dobry prognostyk, widocznie dzidziuś był chory i nie rozwijał się dalej. Teraz na pewno się UDA!
Ja jestem przykladem udanego Crio (17 tc) aż po sześciu latach mrożenia zarodków i w wieku nie pierwszej młodości jakoś organizm zaskoczył. Lek w Novum mówiła mi, ze jesli udało się już kiedyś zajsc w ciąże to szanse rosną. Crio udało się za pierwszym transferem a drugim podejsciem (w pierwszym nie pekł mi pęchcerzyk więc po @ podchodziłam na cyklu sztucznym- bez owulacji). Tule Cie mocno i już zaciskam kciuki za udane CRIO.

reklama
Anikka witaj!:-)
Wanda bradzo bardzo mi przykro wiem co czujesz i trzymaj sie:-) kiedy podchodzisz do crio? moze bedziemy razem podchodzic to bedzie raźniej:-)

Do góry