reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Asia_77 - mój chyba zdaje sobie sprawę, że jego pacjentki bywają zakręcone ( tak się przejęłam różnymi informacjami, że zapomniałam poprosić o recepty na leki - normalnie dostaje się recepty już po punkcji, ale ja jeszcze miałam leki z poprzedniego podejścia, temu nie wypisywał mi) temu albo podaje dzień cyklu albo konkretny termin do zgłoszenia się na wizytę.

reklama
Witajcie kobitki.
Wreszcie i u mnie dziś pięknie świeci słoneczko. W przyszłym tyg 10 stopni, to chyba już wiosna:-)
Idę dziś do córki od koleżanki na 9 urodzinki.
Domat ciekawe co napisałaś, ja też miałam serduszko 135, ale wymiary niecałe 6 mm tylko że to był 6tydz i4 dzień wg lekarza.
Pochwalę się Wam moim maleństwem i dużo fluidków przesyłamy.
Zobacz załącznik 542888Zobacz załącznik 542889

[FONT=&quot]Kinga_1 z całego serca dziękuję za odpowiedz, tak bardzo się boję i denerwuję, tak czułam że znajdę tu wsparcie.[/FONT] . .Kochanie a powiedz mi od momentu pierwszej wizyty długo czekałaś na zabieg?

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]lulin, Roxii [/FONT][FONT=&quot]gosia__1983[/FONT][FONT=&quot], dzięki za opinię!![/FONT]
Właśnie mnie to męczy, tylko że mogę się do Gizlera nie dostać w ogóle, ponoć to graniczy z cudem, to jest chyba na takiej zasadzie że rejestracja jest zawsze 1 dnia każdego miesiąca i kto pierwszy ten lepszy, bo dzwoniłam tydzień temu i babka powiedziała że rejestracja 1 marca. A jak się w kwietniu znowu nie dostane? A czas leci…Cholera no...jakieś kobiety pisały na innym forum podobnie jak Wy,że ona owszem jest miła ale w kwestii leczenia niepłodności totalnie do niczego...Tylko ze ja tam idę na zabieg a nie na leczenie, konkretne badania i zabieg, na nic innego się nie zgodzę, wystarczy już 5 lat leczenia które i tak zakończyło się decyzją mojego ginekologa o in vitro. Ale z drugiej strony nie mogę ryzykować! Właśnie pisały też dziewczyny o dr. Żórawskim że jest bardzo dobry, może się po prostu przerejestruje...

Powiem Wam dziewczyny że wczoraj do późnej nocy czytałam to forum dużo dużo wstecz i poobgryzałam wszystkie paznokcie z nerwów, to dla mnie jakiś kosmos, wiedzę macie nie mniejszą niż niejeden lekarz,a terminologia której używacie jest po prostu jak czarna magia, boję się ale z drugiej strony bardzo już pragnę mieć taką wiedzę jak Wy, i tak jak Wy teraz wspierać inne dziewczyny które kiedyś tak ja ja, będą dopiero zaczynać cały ten proces. Kochane jak tak patrzycie na te Wasze historie, statystycznie, wielu z Was udało sie za pierwszym razem? Ponoć in vitro "lubi" ciąże mnogie, to prawda? Sciskam WAS mocno.

SonySony :-) cudny widok!!! gratuluje maluszka!

Kinga dzielna z Ciebie kobieta, na prawdę, jestem pełna podziwu. Życzę Ci dużo siły i cierpliwości, Twoje maleństwo na pewno Ci to wynagrodzi

Lawendowy Sen powodzenia na wizycie!!

SonySony tak się nie mogę doczekać! chyba zaczne godziny liczyć :happy2: mój M też bardzo przeżywa, w czwartek co chwila dzwonił bo czekał na tę moją bete - chyba mu się udzieliło ode mnie, bo nawet nie wiedział,że jadę, powiedziałam mu już jak wróciłam

Sniadanko zjedzone - o mezus sie postaral :) dobra nadrabiam reszte....

Domat - gratulacje - uslyszalas swojego zuczka:) Niesamowite co?? Bardzo sie ciesze Mamusiu.

Malinus - ale ty niecierpliwa - juz nie moglas wytrzymac z ta betka:) Przeciez wiadomo ze to za wczesnie... z jednej strony fajnie ze mozecie sobie zrobic betke kiedy chcecie ale z drugiej strony ja tez nie narzekam - poprostu nie mam wyboru i musze czekac na dzien wskazany przez klinike i tyle - wiec czekam:)

Hola - ale ty tam rementujesz skoro jeszcze nie skonczylas:)) A kiedy masz kolejna wizyte - juz wiesz kiedy transferek??

Dziewczyny, ale nas czeka pracowity w trzymaniu kciuków poniedziałek za: Gotadorę, Agapl, Kingę, Kaśkę a we wtorek za Fusun. Czy kogoś ominęłam??

o jacie:szok: - no to sporo tych kciukasych bedzie:) Juz trzymam &&&&&&&

Martka273 - za twoja srodowa wizyte rowniez&&&

Lawendowy - dobrych wiadomosci u doktorka:)

Kingus - jejciu ale ty musisz bidulko sie nastresowac tym tata... no ale wlasnie to twoj tata i chcesz dla niego jak najlepiej. Zycze ci zatem troszke wiecej spokoju i zrozumienia taty w tym okresie oczekiwania... no a w poniedzialek rozumiem chce zrobic juz betke tak??

Sony - oj fajne fotki twojego szkraba:) No i oczywiscie fliudki zlapane - dziekuje:) Wogole ciezaroweczki przeslac troszke fluidkow bo by sie przydaly....;-)

reklama
Dziewczyny - wy duzo odpoczywalyscie po transferku??? co robilyscie przez te pierwsze dni??? podawalyscie tez kiedy powinna byc implantacja - jak to bylo z blastusiami?? Ja czuje tylko pobolewajace jajniki nic wiecej...

Do góry