reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy ja jutro będe w drodze do doktora jak będziecie w 'niebie' ;-) i to na drugą stronę Gd. Termin mam na 30 września :tak: A z tym L4 to mam nadzieje że mój Pan dr nie będzie miał problemu, chociaż na 4 tygodnie do końca 1 trymestru. Lawendowy przypomnij mi proszę bo nie wiem czy dobrze doczytalam Ty planujesz podejscie jakoś po wakacjach???

Avocado- witaj ciepło. Kciuki za transferowanie już zaciśnięte &&&&&&&

Aduś
- kochana Ty się nie przemęczaj i nawet się nie zastanawiaj czy iść czy nie iść na L4. Maluszek jest najważniejszy. Jakoś trzeba przeżyć siedząc w domku nawet jak trzeba będzie. A ja testuję w następną sobotę dopiero, a jutro jadę na progesteron i przy okazji zrobię betkę ( chociaż wiem, że w 7 dniu na to może być za wcześnie).

Agapl - dla Ciebie też będzie się jutro działo nieźle. W końcu idziesz podglądać maluszka :-)

Faktycznie jutro będzie dzień pełen wrażeń ( dla mnie też) i mocno zaciskam kciuki, żeby jutro były same pozytywne wieści tylko &&&&&&&&

Adus, koniecznie idz na zwolnenie, Maluszek jest najwazniejszy. Boziu jak dobrze,ze to plamienie okazalo sie niegrozne a malenstwo fika zwawo w brzusiu mamusi.:-)

Lawendowy czyżby to Twoje urodzinki 30 września??:-D ale super!!!
Kinga ale 7 dpt przy twoim 3 dniowym maluszku to naprawde małe szanse że już będzie betka także pamiętaj żeby się nie przejmować wogóle jak nie wyjdzie ale jak wyjdzie czego z całego serca ci życze to będzie CUDOWNIE!!!

reklama
Do góry