reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie
No, a ja ...pozytywnych wieści brak :-(- progesteron tylko 7,67 :-(, betka w 7 dniu - 0,7:-( (jeszcze niższa niż poprzednio w podobnym okresie - poprzednio 2,32 chociaż było). Najbardziej mnie martwi progesteron ( bo na betkę mogło być za wcześnie jeszcze u mnie). Nie robię sobie nadziei na pozytywne wyniki w sobotę już zbytnio. Mam kiepski nastrój. Wysłałam wyniki progesteronu do lekarza. No i czekam na jego decyzję odnośnie dawek leków.

reklama
Mam. Lipa. 6dpt progesteronu spadł do 11,90 a beta <2 czyli lipa. Nic nie drgnęło. Odstawić leki czy jeszcze jutro spróbować?

Agapl - super wieści, że maluszek w pełni sił z silnie bijącym serduchem. Gratulacje kochana.

Mgiełka - u Ciebie też super wieści, że już jutro przytulasz maluszki. Kciuki za ciebie już dzisiaj mocno zaciskam.

Malinuś - kochana czekam na wieści dobre :-)

Malinuś - ani się waż odstawiać leków teraz. Kiedy miałaś wyznaczony termin testowania tak normalnie? A progesteron nie jest zły, może po prostu podnieś sobie dawkę leków?

kinga a beta nie jest ważniejsza od progesteronu?u mnie w klinice progesteronu się wogóle nie robi, tylko betę.Kinia,ale jeszcze nie wiadomo do końca, prawda?
malinuś a to pierwsza weryfikacja?

Malinuś - chciałabym bardzo, ale zaczynam w to wątpić. Poprzednio miałam w tym samym dniu 2,32 i wtedy prawie się udało. Niższa wartość raczej nie wróży nic pozytywnego. Chociaż niby przy moich maluszkach jutro ma się zacząć wytwarzać hcg niby. No, zobaczymy.Z rana miałam zero objawów, a teraz zaś czuję się jak na @ Nie wiem w końcu jak powinnam się czuć, ale wiem, że mam płaczliwy nastrój. :sad:

Martka273 - przy 3 dniowych maluszkach w 7 dniu po transferze nie jest ważniejsza beta tylko poziom progesteronu. Termin badania betki mam wyznaczony na 09.03.2013 - czyli na sobotę dopiero. Teraz zrobiłam z czystej ciekawości dla porównania poprzednich wyników. Poprzednio jak prawie mi się udało ( bo nawet do ponad 30 betka wzrosła w którymś momencie) progesteron miałam powyżej 11, a betkę 2,32 w tym samym terminie co teraz. A teraz i jedno i drugie niższe mam.

Ostatnia edycja:
Malinus!! Koniecznie zrob bete jeszcze 10dpt!!! Nie odpuszczaj bo jeszcze nic straconego. W invikcie jest weryfikacja wlasnie 10dpt zeby sie upewnic. Nie odstawiaj lekow. Jeszcze moze ruszyc u ciebie

reklama
Do góry