reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przed sekuną znalazłam, więc dziele się z Wami.
Proste, mądre słowa. Do zapisania w sercu, bo z pamięci może ulecieć.

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_5182640.jpg

TeQuila własnie słyszałam ze to fajny film, koleżanka mi go polecała, ale niestety mój M ogląda jakieś walki na polsacie:baffled: obejrzyj więc za mnie:-D

Miłego wieczorka :-) Ja już wreszcie odpoczywam. Dzisiaj cały dzień ( wczoraj zresztą też) siedziałam nad dokumentami z pracy. Masakra. Ale dałam radę. Teraz full relaks :-)

Asia, a co znaczy, że masz wątpliwy wynik?
Chorowałaś na toxo?
przeciwciała w kl. IgM 0,61 co świadczy o przebytej chorobie, a w kl. IgG 36,7 czyli tych mam dużo powyżej normy co świadczy ,że w organiźmie są p/ ciała , ale nie wiadomo czy jest ich wystarczająca ilość, aby w razie ponownego zachorowania zwalczyły chorobę. Nawet nie wiedziałam, że byłam chora....musiało to przebiegać bezobjawowo ,( jak u 80 % ludzi )

ale właśnie przeczytałam super wiadomość, jeżeli chorowałam na toxoplazmozę , a już jestem zdrowa to moje p/ciała chronią płód :-):-):-)

reklama
Do wszystkich obecnych kobietek mam pytanie. Czy w razie złego posiewu z szyjki można go leczyć przy stymulacji, czy trzeba najpierw się wyleczyć

Do góry