reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kinga, pewnie, że idź do dr. Może wspólnie coś wymyślicie. Może faktycznie skieruje Cię na badania, kto wie.
A zresztą sama rozmowa dużo daje, jeśli dr konkretny i pomocny. Ja już trzymam kciuki i mocno Ci kibicuje przed kolejną wizytką, choć do niej jeszcze trochę czasu.

reklama
mgielka te globulki to pimafucin, mozna je stosować we wczesej ciaży bo gin mi je przepisał, mówiłam mu ze zawsze po progesteronie mam problem. Ale chodzi o to czy mogę je brać wtedy jak biore tez progesteron dopochwowo, w ulotce jest napisane:" interakcje leku Pimafucin z innymi lekami nie są znane":sorry2: tak własnie myślałam zeby brać popołudniu między jedną a drugą dawką progesteronu, ale kurcze boje się że jeszcze kłopotu sobie narobie, no ale z drugiej strony musze to jakoś wyleczyć, bo takie infekcje nie są dobre i same nie przejdą. Mam maść o której piszesz i smaruje nią no ale to tylko zewnętrznie, a coś do wewnątrz też by się przydało... ehh zawsze jakies cholerstwo się przyplącze:baffled:

Ostatnia edycja:
Witajcie drogie panie :):):) wpadłam na chwilkę, aby życzyć wam miłego dzionka. Ja czuje sie dzisiaj ciutkę lepiej, a i brzuch rtoszke mniejszy :-)
Yplocka , Asia
trzymam za was kciuki, aby wizyty poszły po waszej mysli ;-):tak:;-)

reklama
lawendowy_sen - dzięki. Porada dobra. Umówię się w poniedziałek na wizytę do lekarza za około 2 tygodnie. No i zobaczymy co mi powie. Jak będzie tylko kazał podchodzić do in vitro bez jakiś badań to będę musiała odpuścić klinikę i jego. A jak jakieś logiczne zalecenia mi da to wtedy pomyślę i jakoś wygrzebię kasę na podejście kolejne u niego.

Do góry