reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

hej dziewczynki, wpadłam się tylko "pochwalić" że scratching się odbył i chyba tylko dzięki waszym kciukom bolało mniej niż ostatnio:-) dziękuję! następny w poniedziałek:szok: a jutro idę na imprezę do mojej kliniki :tak::tak:ale fajnie:-D

reklama
TeQuila cieszę się że scratching sie odbył i był w miarę bezbolesny:tak: w poniedziałek znów będe trzymała kciuki;-)
Asia (imienniczko moja) powodzenia jutro na wizycie, pytaj tam o wszstko o co się tylko da. Dobrze że tak rano jedziesz nie będziesz musiała jutro długo czekać na wizytę co równa się mniej stresu;-) Zaraz położysz się spać, wstaniesz i nie bedziesz miała czasu się stresować bo już bedzie wizyta:-) Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści.
yplocka za twoją jutrzejszą wizytę tez mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dobranoc. Do jutra.

5141ff522a97f.jpg

Hej Dziewuszki :-)

Moj kotek niestety jest jak szwajcarski zegarek i juz o 6 domagal sie jedzonka. Gdy miseczki mu napelnilam wyobrazcie sobie ,ze tylko powachal i polecial w kierunku balkonu,zeby go wypuscic na obserwacje terenu. :tak: Rozpieszczuch jakich malo.hihihi

Tequila
, dobrze,ze tym razem mniej bolalo i zostal Ci juz ostatni zabieg. Powodzenia!!!!

Asia i Yplocka powodzenai na wizycie!!!

U mnie jakby mdlosci popoludniowe minely ale przesunely sie na godzine 20 a ze zasypiam o 21 czuje je nawet przez sen. :shocked2:

MILEGO I SLONECZNEGO DNIA!!!!

Hej dziewczynki :)
Witam w ten mroźny słoneczny u mnie dzionek :)
Za wszystkie dzisiejsze wizytki trzymam ogromniaste kciuki, aby wieści były bardzo dobre :)
Ja wczoraj(tak na wszelki wypadek) zrobiłam jeszcze raz bete w innym miejscu i wyszło mi w 10 dpt -60, ale wczoraj wieczorem mocno mnie zaczął boleć brzuch, także przeraziłam się niemiłosiernie :(. A dzisiaj wstałam z płaczem i taki o to dzień się u mnie zapowiada płaczliwy :(. Modlę się oby betka przyrastała i żeby okres w poniedziałek-wtorek nie przyszedł. Jakoś jestem cholernie przerażona już:(

Witajcie kobiety w ten piękny, słoneczny - niestety jeszcze zimowy - poranek. Miłego dzionka wszystkim życzę:tak:

Może w weekend uda mi się więcej udzielać, bo w tygodniu w pracy czujne oko szefa obserwuje i wolę nie ryzykować, bo jak co roku, groźba zwolnień nad wszystkimi wisi a po co powody dodatkowe dawać:szok:

Wydawało mi się, że czas goi rany a u mnie z dnia na dzień coraz większy dół... Chyba powoli tracę nadzieję, że w moim wieku i z moimi (jak lekarz mówi) komórkami z brakiem potencjału rozwojowego jeszcze się uda i jest sens dalej próbować...:shocked2:

Mgiełka - nie możesz się kobieto denerwować, połowę sukcesu to nastawienie psychiczne i spokój!!!!! Będzie dobrze, musi być.

reklama
Hej dziewczynki :)
Witam w ten mroźny słoneczny u mnie dzionek :)
Za wszystkie dzisiejsze wizytki trzymam ogromniaste kciuki, aby wieści były bardzo dobre :)
Ja wczoraj(tak na wszelki wypadek) zrobiłam jeszcze raz bete w innym miejscu i wyszło mi w 10 dpt -60, ale wczoraj wieczorem mocno mnie zaczął boleć brzuch, także przeraziłam się niemiłosiernie :(. A dzisiaj wstałam z płaczem i taki o to dzień się u mnie zapowiada płaczliwy :(. Modlę się oby betka przyrastała i żeby okres w poniedziałek-wtorek nie przyszedł. Jakoś jestem cholernie przerażona już:(

Mgielka! Ty jestes w ciazy. Zaden okres nie przyjdzie; wybij to sobie z glowy. Nie moze bo ci beta rosnie :) brzuch boli bo ci macica pracuje a ten bol jest identyczny do tego co okresowy. Ja tez taki mialam. Mnie do tej pory brzuch bolu az radzilam sie dziewczyn na ciezarowkach no i mi powiedzialy ze tak juz jest. Ty przestan plakac bo na prawde nie masz powodu! Zacznij sie cieszyc bo masz na prawde duuuza ta bete.

Do góry