reklama

Kto po in vitro?

hej dziewczynki, wpadłam się tylko "pochwalić" że scratching się odbył i chyba tylko dzięki waszym kciukom bolało mniej niż ostatnio:-) dziękuję! następny w poniedziałek:szok: a jutro idę na imprezę do mojej kliniki :tak::tak:ale fajnie:-D

reklama
TeQuila cieszę się że scratching sie odbył i był w miarę bezbolesny:tak: w poniedziałek znów będe trzymała kciuki;-)
Asia (imienniczko moja) powodzenia jutro na wizycie, pytaj tam o wszstko o co się tylko da. Dobrze że tak rano jedziesz nie będziesz musiała jutro długo czekać na wizytę co równa się mniej stresu;-) Zaraz położysz się spać, wstaniesz i nie bedziesz miała czasu się stresować bo już bedzie wizyta:-) Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści.
yplocka za twoją jutrzejszą wizytę tez mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dobranoc. Do jutra.

5141ff522a97f.jpg

Hej Dziewuszki :-)

Moj kotek niestety jest jak szwajcarski zegarek i juz o 6 domagal sie jedzonka. Gdy miseczki mu napelnilam wyobrazcie sobie ,ze tylko powachal i polecial w kierunku balkonu,zeby go wypuscic na obserwacje terenu. :tak: Rozpieszczuch jakich malo.hihihi

Tequila
, dobrze,ze tym razem mniej bolalo i zostal Ci juz ostatni zabieg. Powodzenia!!!!

Asia i Yplocka powodzenai na wizycie!!!

U mnie jakby mdlosci popoludniowe minely ale przesunely sie na godzine 20 a ze zasypiam o 21 czuje je nawet przez sen. :shocked2:

MILEGO I SLONECZNEGO DNIA!!!!

Hej dziewczynki :)
Witam w ten mroźny słoneczny u mnie dzionek :)
Za wszystkie dzisiejsze wizytki trzymam ogromniaste kciuki, aby wieści były bardzo dobre :)
Ja wczoraj(tak na wszelki wypadek) zrobiłam jeszcze raz bete w innym miejscu i wyszło mi w 10 dpt -60, ale wczoraj wieczorem mocno mnie zaczął boleć brzuch, także przeraziłam się niemiłosiernie :(. A dzisiaj wstałam z płaczem i taki o to dzień się u mnie zapowiada płaczliwy :(. Modlę się oby betka przyrastała i żeby okres w poniedziałek-wtorek nie przyszedł. Jakoś jestem cholernie przerażona już:(

Witajcie kobiety w ten piękny, słoneczny - niestety jeszcze zimowy - poranek. Miłego dzionka wszystkim życzę:tak:

Może w weekend uda mi się więcej udzielać, bo w tygodniu w pracy czujne oko szefa obserwuje i wolę nie ryzykować, bo jak co roku, groźba zwolnień nad wszystkimi wisi a po co powody dodatkowe dawać:szok:

Wydawało mi się, że czas goi rany a u mnie z dnia na dzień coraz większy dół... Chyba powoli tracę nadzieję, że w moim wieku i z moimi (jak lekarz mówi) komórkami z brakiem potencjału rozwojowego jeszcze się uda i jest sens dalej próbować...:shocked2:

Mgiełka - nie możesz się kobieto denerwować, połowę sukcesu to nastawienie psychiczne i spokój!!!!! Będzie dobrze, musi być.

reklama
Hej dziewczynki :)
Witam w ten mroźny słoneczny u mnie dzionek :)
Za wszystkie dzisiejsze wizytki trzymam ogromniaste kciuki, aby wieści były bardzo dobre :)
Ja wczoraj(tak na wszelki wypadek) zrobiłam jeszcze raz bete w innym miejscu i wyszło mi w 10 dpt -60, ale wczoraj wieczorem mocno mnie zaczął boleć brzuch, także przeraziłam się niemiłosiernie :(. A dzisiaj wstałam z płaczem i taki o to dzień się u mnie zapowiada płaczliwy :(. Modlę się oby betka przyrastała i żeby okres w poniedziałek-wtorek nie przyszedł. Jakoś jestem cholernie przerażona już:(

Mgielka! Ty jestes w ciazy. Zaden okres nie przyjdzie; wybij to sobie z glowy. Nie moze bo ci beta rosnie :) brzuch boli bo ci macica pracuje a ten bol jest identyczny do tego co okresowy. Ja tez taki mialam. Mnie do tej pory brzuch bolu az radzilam sie dziewczyn na ciezarowkach no i mi powiedzialy ze tak juz jest. Ty przestan plakac bo na prawde nie masz powodu! Zacznij sie cieszyc bo masz na prawde duuuza ta bete.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry