hej dziewczynki, wpadłam się tylko "pochwalić" że scratching się odbył i chyba tylko dzięki waszym kciukom bolało mniej niż ostatnio:-) dziękuję! następny w poniedziałek
a jutro idę na imprezę do mojej kliniki 
ale fajnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczynki
Witam w ten mroźny słoneczny u mnie dzionek
Za wszystkie dzisiejsze wizytki trzymam ogromniaste kciuki, aby wieści były bardzo dobre
Ja wczoraj(tak na wszelki wypadek) zrobiłam jeszcze raz bete w innym miejscu i wyszło mi w 10 dpt -60, ale wczoraj wieczorem mocno mnie zaczął boleć brzuch, także przeraziłam się niemiłosiernie. A dzisiaj wstałam z płaczem i taki o to dzień się u mnie zapowiada płaczliwy
. Modlę się oby betka przyrastała i żeby okres w poniedziałek-wtorek nie przyszedł. Jakoś jestem cholernie przerażona już
![]()