reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Mgiełka dołączam się do słów Milagros! nie martw się, bo to jest normalne,że boli, a jeśli zbyt mocno to weź nospę :tak:

Agaja i Ty odpędź czarne myśli, bo to nie sprzyja Twoim marzeniom, aby się spełniły - spełnią się :tak: potrzebują tylko jeszcze troszkę czasu :tak:

TeQuila cieszę się, że wczoraj wszystko poszło zgodnie z planem :-)

Miłego dnia dziewczyny!

reklama
Dzień dobry. Jaka u Was pogoda? U mnie zima nie daje o sobie zapomnieć. Zasypało śniegiem, oj zasypało.
Ale nieśmiało wychodzi słoneczko. Podsyłam Wam trochę kolorków, może i wiosna szybciej do nas przyjdzie :-)

Miłego dnia:-)

63073_613065945374188_168553702_n.jpg

witam wszystkie kobietki :-)

Miłego DNIA ŻYCZĘ

Mnie tutaj chwilkę nie było, a już tyle naprodukowałyście, że szok :szok: Nie będę pisać każdemu z osobna ( bo za cały tydzień nie da się odpowiedzieć na każdy post), ale :

Kasia, Avocado, Mgiełka - Gratulacje. Wzrostu bety Wam życzę. No i spokojnych pozostałych miesięcy w ciąży.

Gotadora
- piękne masz maluszki. Serca biją im jak dzwon. A tak poza tym mam prośbę czy mogłabyś mi napisać coś więcej o twoim programie, na który się zdecydowałaś? I jak często musiałaś być w klinice? ( nie musisz tutaj, możesz na priv napisać). Zastanawiałam się czy nie zdecydować się na taką opcję jak Ty i zmianę kliniki ( chociaż to dla mnie mega daleko, bo drugi koniec Polski), tylko nie wiem czy jest sens, bo ja mam niskie AMH i zawsze mam mało zarodków, a konkretniej 1. Więc jak jest to i tak go biorę.

Gosia -
super niespodzianka. Aż 2 dodatkowe serduszka teraz masz. Dbaj o siebie i o maleństwa.

hola - już zaciskam kciuki za Twój poniedziałek i betkę. Dajesz mi wiarę. Mam nadzieję, że będziesz miała piękną wysoką.

A reszcie życzę owocnych stymulacji i pięknych betek.

A ja zastanawiam się co mam robić. Kasy ciut brakuje mi na kolejne podejście jeżeli bym się zdecydowała. Lekarz zaprasza mnie na wizytę między 18 a 23 dniem cyklu ( teraz już mam 4 dzień cyklu... zresztą paskudny, jak to po nieudanym IVF) i nie wiem co mam robić. Pójść nie pójść? Tak myślę, że porozmawiam z nim o kolejnych badaniach, bo bez nich moim zdaniem bez sensu jest kolejne podejście. Robić IVF tylko, żeby robić? Chyba nie o to chodzi.

Ostatnia edycja:
mgielka odpędzaj te złe myśli betka rośnie a to znaczy ze fasoleczka rośnie, a wraz z nią macica się powiększa i stąd te bóle, także sopkojnie, napewno wszystko jest ok:tak:
Kaska betka super rośnie, gratulacje!!!:-)

Dziewczyny mam mały problem i pytanie do was. Po każdym trasferze przyjmowałam dopochwowo progesteron i w związku z tym zawsze po jakimś czasie robiła mi się infekcja no wiecie tam na dole:sorry2: no i niestety i tym razem mnie dopadło, mam jakies globulki które przepisał mi gin z pl i mozna je brać w razie ewentualnej ciąży więc o to jestem spokojna. Ale chodzi o to że ja dwa razy dziennie (rano i wieczorem) biorę globulki z progesteronem i tak się zastanawiam czy jednocześnie mogę brać globulki z progesteronem i te lecznicze, czy to nie będzie ze sobą kolidowało??? Zapomniałam o to zapytac lekarza i teraz nie wiem czy moge je brac podczas gdy dalej biore ten progesteron, co o tym sądzicie??? help!!!

Roxii a czytałaś co jest napisane na ulotce?? Nie ma żadnych przeciwskazań? A może spróbuj stosować po południu? A jak nazywają się te globulki? Jeżeli masz swędzenie to może maść clotrimazolum (czy jakoś tak) by pomogła?

reklama
Do góry