witam wszystkie kobietki :-)
Miłego DNIA ŻYCZĘ
Mnie tutaj chwilkę nie było, a już tyle naprodukowałyście, że szok

Nie będę pisać każdemu z osobna ( bo za cały tydzień nie da się odpowiedzieć na każdy post), ale :
Kasia, Avocado, Mgiełka - Gratulacje. Wzrostu bety Wam życzę. No i spokojnych pozostałych miesięcy w ciąży.
Gotadora- piękne masz maluszki. Serca biją im jak dzwon. A tak poza tym mam prośbę czy mogłabyś mi napisać coś więcej o twoim programie, na który się zdecydowałaś? I jak często musiałaś być w klinice? ( nie musisz tutaj, możesz na priv napisać). Zastanawiałam się czy nie zdecydować się na taką opcję jak Ty i zmianę kliniki ( chociaż to dla mnie mega daleko, bo drugi koniec Polski), tylko nie wiem czy jest sens, bo ja mam niskie AMH i zawsze mam mało zarodków, a konkretniej 1. Więc jak jest to i tak go biorę.
Gosia - super niespodzianka. Aż 2 dodatkowe serduszka teraz masz. Dbaj o siebie i o maleństwa.
hola - już zaciskam kciuki za Twój poniedziałek i betkę. Dajesz mi wiarę. Mam nadzieję, że będziesz miała piękną wysoką.
A reszcie życzę owocnych stymulacji i pięknych betek.
A ja zastanawiam się co mam robić. Kasy ciut brakuje mi na kolejne podejście jeżeli bym się zdecydowała. Lekarz zaprasza mnie na wizytę między 18 a 23 dniem cyklu ( teraz już mam 4 dzień cyklu... zresztą paskudny, jak to po nieudanym IVF) i nie wiem co mam robić. Pójść nie pójść? Tak myślę, że porozmawiam z nim o kolejnych badaniach, bo bez nich moim zdaniem bez sensu jest kolejne podejście. Robić IVF tylko, żeby robić? Chyba nie o to chodzi.