reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny
Ja już wróciłam z usg. Mały mój nadal jest chłopczykiem i tak już zostanie
biggrin.gif
Ma już 11cm 33 mm, serduszko 149 uderzeń, wszystkie rozmiary idealne. Łożysko znajduje się nisko na przedniej ścianie, ale doktor powiedział, że spokojnie przesunie się wyżej. Co do lekarza to uważam, że mój dotychczasowy jest dużo lepszy, wygadany, odpowiada cierpliwie na pytania, opowiada jak bada małego na usg i jest dużo tańszy, w związku z czym zostaje przy moim pierwszym doktorku. Także za tydzień w poniedziałek podglądamy ponownie
biggrin.gif

madzialenak super wiadomości:-) cieszę się bardzo że synuś ładnie rośnie i miewa się świetnie, no i że z doktorka jestes zadowolona, bo to też ważne:tak: Niech maluszek dalej tak ładnie rośnie, a Ty mamusiu dbaj o siebie;-)

Lawendowy Sen, Aduś niestety nie będzie mnie w czwartek na spotkaniu :-( ponieważ w moim autku pękła opona, nie wiadomo czy ktoś przeciął czy najechałam na coś ostrego :angry: i to tak niefortunnie, że opona jest do wyrzucenia. Musiałabym teraz kupić 2 zimowe opony na tył co się w ogóle nie opłaca bo za tydzień już zmienię na letnie. Mogłabym wziąć samochód męża ale terenówką nie chcę jeździć a poza tym mąż by się wkurzył jakbym nie daj Boże w kogoś wjechała :nerd:, nigdy mi się to nie zdarzyło, ale lepiej dmuchać na zimne i nie ruszać nie swojego samochodu. Bardzo żałuję, że Was nie zobaczę :-(

madzialenak tak się cieszę że u Sebastianka wszystko w porządku,dobrze ze chodzisz do różnych lekarzy i sprawdzasz bo przynajmniej masz pewnosc ze trafiłas na tego odpowiedniego

reklama
Madzialenak, to super, że Sebcio nadal jest chłopczykiem i że rośnie jak na drożdżach. Rozumiem, że dzisiaj byłaś na wizycie u dr B?

Szkoda wielka, że się nie zobaczymy w czwartek :-:)-:)-(
W sumie, przy takiej pogodzie, to tylko za piecem siedzieć i pana Boga chwalić, że na głowę nie pada.

Do góry