reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Hej dziewczyny
Ja już wróciłam z usg. Mały mój nadal jest chłopczykiem i tak już zostanie
Ma już 11cm 33 mm, serduszko 149 uderzeń, wszystkie rozmiary idealne. Łożysko znajduje się nisko na przedniej ścianie, ale doktor powiedział, że spokojnie przesunie się wyżej. Co do lekarza to uważam, że mój dotychczasowy jest dużo lepszy, wygadany, odpowiada cierpliwie na pytania, opowiada jak bada małego na usg i jest dużo tańszy, w związku z czym zostaje przy moim pierwszym doktorku. Także za tydzień w poniedziałek podglądamy ponownie
Ja już wróciłam z usg. Mały mój nadal jest chłopczykiem i tak już zostanie

madzialenak
mama na pełen etat
Roxii no właśnie z tego dzisiejszego doktorka nie jestem zadowolona i wracam do mojego dotychczasowego.
madzialenak
mama na pełen etat
Lawendowy Sen, Aduś niestety nie będzie mnie w czwartek na spotkaniu :-( ponieważ w moim autku pękła opona, nie wiadomo czy ktoś przeciął czy najechałam na coś ostrego
i to tak niefortunnie, że opona jest do wyrzucenia. Musiałabym teraz kupić 2 zimowe opony na tył co się w ogóle nie opłaca bo za tydzień już zmienię na letnie. Mogłabym wziąć samochód męża ale terenówką nie chcę jeździć a poza tym mąż by się wkurzył jakbym nie daj Boże w kogoś wjechała
, nigdy mi się to nie zdarzyło, ale lepiej dmuchać na zimne i nie ruszać nie swojego samochodu. Bardzo żałuję, że Was nie zobaczę :-(

madzialenak
mama na pełen etat
Mayyka witaj, ale macie dzieci gromadkę
Życzę Tobie udanego jutrzejszego transferu 

Ups! przepraszam źle zrozumiałamRoxii no właśnie z tego dzisiejszego doktorka nie jestem zadowolona i wracam do mojego dotychczasowego.

kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Witam popoludniowo ja dopiero wstalam z łozka po tym odsniezaniu strasznie mnie zalalo -sorki za slowa ale padlam z bólu i dopiero wstalam teraz
reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Madzialenak, to super, że Sebcio nadal jest chłopczykiem i że rośnie jak na drożdżach. Rozumiem, że dzisiaj byłaś na wizycie u dr B?
Szkoda wielka, że się nie zobaczymy w czwartek :-
-
-(
W sumie, przy takiej pogodzie, to tylko za piecem siedzieć i pana Boga chwalić, że na głowę nie pada.
Szkoda wielka, że się nie zobaczymy w czwartek :-
W sumie, przy takiej pogodzie, to tylko za piecem siedzieć i pana Boga chwalić, że na głowę nie pada.
Podziel się: