reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Sylwuś, jak zwał, tak zwał, ten targ :-) krakowski, czy też nie (chociaż teraz to wszędzie sama chińszczyzna,
nawet na targach :-)) na kawalątek miejsca możesz liczyć. Skoro tak bardzo Ci zależy na ostatnim miejscu :-)
No i się narobiło - dwie "ostatnie" Sylwie (jakby to nie zabrzmiało) będą pierwszymi :-)

reklama
Lawendowy nigdy nie pchałam się tak do przodu i chyba nie ma to znaczenia. Najważniejsze aby to czekanie było owocne w skutkach. Z resztą, kiedy ja będę się upajać urokami "ciężarności" cała reszta będzie się bawić w pieluchach, także przepuszczę przed siebie w kolejkę resztę staraczek :-p.

A kto zjada ostatki ten piękny i gładki - hmmm, ciężko to przerobić na temat ciążowy, ale coś w tym jest :rofl:

lawendowy śnie widzisz mi to trzeba tłumaczyć jak chłop krowie na miedzy :-D. Umysł mi się wyłączył jakieś 2 h, a kiedy umysł śpi to głupota szaleje :-D. Chociaż może to już degeneracja szarych komórek mnie dopadła. Jeżeli będzie postępować w takim tempie to moje dziecko po paru latach będzie uczyć matkę dodawania :rofl:.

Przyjdzie, przyjedzie i na nas czas. Pewnie nasze dzieciaki gdzieś zabalowały tam na górze, a teraz stoją na końcu długiej kolejki. Oj tak to jest kiedy czeka się na tak roztargnione dzieciaki.

Ja już zmykam, bo coś mi się ślepka kleją. Dobranoc słońca i kciuki za dzisiejsze kolejne dobre nowiny (no tak, znów piszę po północy:-D).

Zobacz załącznik 546461

P.S. Już widzę te minki dziewczyn jak zobaczą nasze wpisy :-)

Dobranoc dziewczyny.

Ja już też zmykam do spania.

Śpijcie słodko w objęciach Morfeusza.

dobrej_nocy_23.jpg

36661_850.jpg

reklama
Lawendowy - a Ty na bezsenność cierpisz ?? :-D
Pytałaś co u nas - przygotowania na Maluchy trwają, w sumie większość rzeczy już mamy - albo są wybrane i czekam na odpowiedni czas/pogodę/finanse żeby je zamówić. Termin mam na początek lipca - ale z uwagi na to że to bliźniaki rozrabiaki - nastawiam się na czerwiec - mam nadzieję na drugą połowę :)
Trzymam w takim razie za Was kciuki żeby się udało :-) Za dużą ilość ładnych komórek jajowych a później śliczne i mocne zarodki - no i mega wielką betę oczywiście :)
Pozdrawiam ciepło :-)

Do góry