reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ann :-:)-:)-( bardzo mi przykro, tulam mocno i życze dużo siły do dalszej walki!!!!!

Malinus kciuki za dziejeszą wizytę &&&&&&&&&&&&;-)

mi się chyba wydaję że pominełam milagros w trzymaniu kciukow :zawstydzona/y:
milagros &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytkę
aduś &&&&&&&&&&&&&&&& choć nie ma Cię na liście :-)

Lecę z dzieckiem na angielski
Leniwego popołudnia życzę Wszystkim
stylowi_pl_zwierzeta_leniwe-popoludnie_415800.gif

Ann bardzo mi przykro :(:( ale nie można tracić nadziei, chociaż nie wiem jak ja zareaguje na niepowodzenie, staram się myśleć pozytywnie ale coraz częściej przychodzą mi czarne myśli.....
Od 2 dni walczę z koszmarnym rozstrojem żołądka, do tego jestem jakaś taka rozlazła....
A rozmawiałam dzisiaj z Panią embriolog, niestety mam tylko 2 śnieżynki, w razie gdyby się nie udało....

Witajcie dziewczyny!!!
Kibicuję wszystkim, które znam i nie zdążyłam jeszcze dobrze poznać.
Współczuję Ann:-:)-:)-:)-(
HOLA gratuluję:happy2:, wiedziałam, to w końcu ten czas!!!!!!!:tak::tak:
AVOCADO no co mogło być innego:-) PIęknie!!!:tak::tak:

ann przykro mi....:sad: też znam to uczucie...Ale musi być dobrze, nie teraz to następnym razem!
tequila Ty też na angielski?:) ja właśnie wróciłam;-) jak sprawdzałam forum na telefonie, to sie lektor na mnie dziwnie patrzył i zadawał mi więcej "karnych" pytań;-)

reklama
Do góry