reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Avocado wspaniala beta :):)Super:):) Ja też na swoja czekam z niecierpliwością......
Asia77 ja sie lekarza pytałam czy w implantacji nie zaszkodzi moje niskie ciśnienie(100/60) ale mówił że jak lubie to kawke mogę sobie wypić. Teraz zrezygnowałam z 3 mocnych kubków kawy do 1(rozpuszczalnej z 1 łyżeczki, i pół kawy i pół mleka), a myślę że niedługo juz w ogóle przestane pić.
Lilia spokojnie jestem pewna ze i na Ciebie przyjdzie odpowiedni moment :)
Mola a ty kochana jesteś :)
A w ogóle to chciałabym powiedzieć że ja to z was wszystkich jestem prawie najbardziej poszkodowana :), nie dość że siksa to jeszcze do Gdańska na kawusie z Wami i do Katowic to mam daleko :p:p:p
Ale może kiedyś jak będę na wakacjach nad morzem :)
2013-01-06 21.29.46.jpg2013-02-03 19.36.33.jpg
A w ogóle to już dawno miałam to zrobić :) wstawiam zdjęcie swojego ukochanego kociaka(znalazłam ja wychudniętą, wyrzuconą na cmentarzu).

Załączniki

• 2013-01-06 21.29.46.jpg
    2013-01-06 21.29.46.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 58
  • 2013-02-03 19.36.33.jpg
    2013-02-03 19.36.33.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 68
witajcie dziewczyny, życze Wam miłego piąteczku, i pamiętajcie dziś piąteczek!! Te co moga drinkują, a te co nie, piją mleczko :-);-) Kinga pytałas mnie jakie mam plany- 03/04 mam wizytę w gamecie, ustalimy pewnie date stymulacji (myślę że ok. 15/o4) no i zabierzemy 2 śniegulki nasze, ostatnie które zostały... To będzie 3 podejscie do IVF, mam nadzieję i mocno w to wierzę że się uda tym razem... Ann84 jak się trzymasz kochana?? jestem z Toba myślami, pamiętaj! Avocado beta super, zazdraszczam i życzę wszystkiego co najjjj :) hope71 głowa do góry, będzie dobrze :tak: DZIEWCZYNY, wspieram, kciukam i co tylko mogę w przerwie pomiędzy jednym Klientem a forum :) Molla, jak Ty się czujesz?? taki pisze wyrywkowo, bo nie sposób spamiętac Was wszystkie, więc wybaczcie jeśli kogoś pominełam... całuje!

Avocado :-) no nie mogło być inaczej :tak: gratuluje bety!

Mgiełka koteczek przecudny :-)

Molla Ty to jesteś taka radosna dusza,że tak bym chciała Cię w realu zobaczyć, że oj :-) przy Tobie to pewnie wszyscy są zawsze roześmiani :-) mam nadzieje,że bóle mina i nie wrócą i zostaną tylko te przypadłości ciażowe :-)

Avocado moja kocica to uwielbia takie pozy, ale ja nie zawsze jej zdjęcia pstrykam :) Jej ja się chyba nie doczekam tych dzisiejszych wyników......Jak robię w szpitalu to mam na 14 a jak w innym miejscu to po 18 :(
Dagnes za Ciebie też ogromne kciuki będę trzymała żeby Ci się w końcu udało!!!!

reklama
Avcado wow piękna betka dzidzia rośnie jak na drożdzach :tak:
mgielka twoja betka tez bedzie napewno wysoka trzymam kciuki i czekam na wynik;-)
yplocka gratuluje od wczoraj jesteś w ciąży:-) dbaj teraz o siebie, nie przemeczaj się i duzoo odpoczywaj:tak: trzymam kciuki zeby tym razem się udało!!!
Ikasia udanej wizyty i pieknych pęcherzyków &&&&&&&&&&&&&&;-)

Do góry