reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kwiatuszekwszystkiego najlepszego:):)

A ja się dziewczyny zastanawiam...po co w zasadzie czeka się do rozwoju blastocysty...nie moze juz się rozwijać w brzuszku??

kwiatuszek sto lat! i zdrowych bobasków jak szybko to możliwe!!!:-D
ikasia to juz zależy od kliniki, w mojej np. właśnie tak się uważa,że lepsze warunki są w brzuszku, a do stadium blastocysty to nie każdy zarodek przetrwa, w warunkach laboratoryjnych i dlatego u mnie takie 2-3 dniowe się podaje.To zależy tylko od kliniki.Nie martw sie, na pewno wiedzą, co robią:) widać im lepsze statystyki wychodzą przy blastocystach

Ikasia wow niezłe stadko masz:-) gratulacje, naprawdę rzadko się zdarza zeby az tyle maluszków przetrwało do 3 doby:tak: większość klinik czeka do 5 doby o ile jest dużo zarodeczków, bo im one starsze tym lepiej można ocenić ich rozwój i wybrać te najlepsze, poza tym przy blastkach są chyba większe szanse, także nic się nie matrw, tu trzeba się cieszyć:-) czekam do wtorku i zaciskam kciuki!
Kwiatuszek wszytskiego najlepszego i spełnienia marzeń!!!:-)

A Wszystkim życzę ZDROWYCH WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY I MOKREGO DYNGUSA!!!:-)

Ostatnia edycja:
Kwiatuszek - Z okazji urodzin życzę Ci miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia które pozwala przetrwać najgorsze, pracy która pomaga żyć, uśmiechów bliskich i nieznajomych które pozwalają lżej oddychać i szczęścia które niejednokrotnie ocala nam życie...

W dniu Wielkanocy
życzę Wam mocy,
zero zmęczenia,
dużo natchnienia,
serca szczerego,
domu ciepłego.
I spełnienia tego największego marzenia...

KurczakWSkorupce.jpg

Załączniki

• KurczakWSkorupce.jpg
    KurczakWSkorupce.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 44
reklama
wesołych świat dziewczęta!!! Wytrwałości w dążeniu do celu i oby za rok każda z nas tulila swoje dzieciatko:))
Ja jestem trochę zdolowana bo nie wiem co się dzieje ze mną. Test 9 dpt był pozytywny (blady ale widoczny). Wczoraj robiłam test z innej firmy druga kreska się pojawiła na chwile i znikła :( dzisiaj powtorzylam ten sam co 9dnia i wyszło to samo co 9dpt czyli druga kreska jest ale nie sciemniala i nie wiem co o tym myśleć. Albo moje malenstwo próbowało zostać ze mną i nie dało rady albo ciagle próbuje i jeszcze jest nadzieja. Niestety nie mogę pójść i zrobić bety bo w uk nie robią tak sobie. We wtorek będę dzwonić do kliniki i prosić ich żeby zrobili mi krew bo oszaleje ! Jeśli do tego czasu test będzie pozytywny oczywiście. 11dpt a u mnie nic dalej nie wiadomo .

Do góry