Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jestem tu nowa, takze po transferze dzis mam 6 dpt. chciałam zapytac dziewczyn ktorym sie udalo jakie i czy wogole mialy jakies objawy??
Wesołych swiat
Asia
Witaj Joasia ilo dniowe mialaś podane? Ja co prawda nie mam doświadczenia, ale wydaje mi sie ze to za wcześnie na jakiekolwiek objawy.
powodzenia i &&&&&& za sukces
ja z kolei mam 2dpt ale 6 dniowych blastków
Dziewczynki ostatnio troszke zniknęłam bo i nie bardzo jest co pisać ale Was podczytuję. Wszystkim, którym się udało serdecznie gratuluję, tym, które czekają na cud wiernie kibicuję i zaciskam kciuki, tym które się wahają co dalej - wytrwałości i dobrych wyborów. A tak poza tym to jeszcze życzenia Świąteczne składam:
Takie Święta zwariowane zając gania się z bałwanem,
kurczak nie chce wyjść ze skorupy bo pogoda jest do d...!
Szron w koszyku na pisankach, baran z górki mknie na sankach,
mimo pogód zwariowanych życzę wszystkim Świąt udanych.
I oby do wiosny...
Ale u mnie śnieżyca...nie pamiętam aby w lany poniedziałek był śnieg
Mam nadzieję , że nie przejadłyście się za bardzo :-) ja napchałam tak ,że ledwo siedzę :-) Właśnie ...takie pytanie jedno : jak długo jadłyście mleczko pszczele, kit pszczeli i koenzym ...gdzieś o tym tu czytałam, ale nie pamiętam czy do transferu czy do punkcji albo wogóle coś pokręciłam
Lilia nie smutaj ...proszę...
Trzeba wierzyć..że gdzieś tam czeka maleńka istotka na każdą z nas...Wiem ,że czasem baaaardzo ciężko...szczególnie w święta, gdzie wszystkie mamuśki wyłażą z dzieciaczkami...pchają wózki lub dźwigają brzuchy ;-). Ale my też będziemy dźwigać...i to z jaką dumą:-)