reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fusun oczywiście gratuluję :tak:tak jesteś w ciąży i tak już zostanie. Niech maluszki się mocno wszczepiają w mamusię na całe 9 m-cy. Kibicuję Ci mocno, mocno.
Progesteron wraz z pierwszą betą badałam 9 dpt. Beta wynosiła 23,78 a progesteron 9,7 w związku z czym zwiększyłam sobie dawkę do 3x7 tabletek luteiny.

Fusun taką samą miałam, to standard w Invimedzie Gdynia, doktor był zły , że zrobiłam badanie progesteronu. Nic mu nie powiedziałam o tym, że zwiększyłam dawkę.

Fusun taką samą miałam, to standard w Invimedzie Gdynia, doktor był zły , że zrobiłam badanie progesteronu. Nic mu nie powiedziałam o tym, że zwiększyłam dawkę.

No ja właśnie pamiętam, że nic nie powiedziałaś. Ja też nie powiem, tylko trochę się martwię, że nie będę potem wiedziała kiedy i jak zmniejszać dawki luteiny. Ty już nie bierzesz?

Witajcie dziewczynki
Musiałam wejść choć na chwilkę byście o mnie nie zapomniały ;)
Nie dam rady nadrobić wszystkich postów niestety bo tyle naprodukowałyście a mnie dość długo nie było ale pamiętajcie że każdej z Was kibicuję i jestem całym sercem z Wami, trzymam kciuki za każdą punkcję,transfer,betkę i stymulację,codziennie myślę co u Was
Ja czekam na @ by zacząć brać tabletki anty a ona jak na złość nie nadchodzi ;(
Postanowiłam wziąć się za siebie i zaczęłam ćwiczyć i zdrowo się odżywiać wiecie taka terapia by nie myśleć że tak długo muszę czekać na upragnione szczęście ...
molla strasznie mi przykro..nie wiem co powiedzieć..kiedyś i dla Ciebie zaświeci słoneczko wierzę w to i trzymam kciuki z całych sił!
Trzymajcie się kochane wszystkie cieplutko i pamietajcie że ja o was zawsze myślę i jestem choć nie na forum...

Fusun jak mi już ładnie podrósł progesteron to schodziłam co 3 dni o jedną mniej, w chwili obecnej biorę 2x1 tabletkę, zgodnie z zaleceniem mojego doktora prowadzącego. W ogóle polecam mojego dr do prowadzenia ciąży, świetny lekarz, wizyta niedroga 120 zł + badania laboratoryjne bezpłatne.

Fusun jak mi już ładnie podrósł progesteron to schodziłam co 3 dni o jedną mniej, w chwili obecnej biorę 2x1 tabletkę, zgodnie z zaleceniem mojego doktora prowadzącego. W ogóle polecam mojego dr do prowadzenia ciąży, świetny lekarz, wizyta niedroga 120 zł + badania laboratoryjne bezpłatne.

Kurcze, ja tego mojego poprzedniego posta napisalam z takim przekonaniem, że ciąża się utrzyma, że sama jestem w szoku. Już się martwię jak będę zmniejszać dawki luteiny... Optymistycznie. Dobra, idąc dalej tym tropem - co to za lekarz? Gdzie przyjmuje?:-)

reklama
Do góry