Alex82
KOCHANA CO CIE NIE ZABIJE TO CIE WZMOCNI
ja wlasnie jestem po 1 nieudanym in vitro fakt pierwszy dzien byl okropny czyli 3 czerwca 2013 kiedy sie dowiedzialam ze jednak lipa!! ale poplakalam sobie po narzekałam jakie to mam ciezkie zycie i juz jest ok nawet zapisalam sie na 15 czerwca na wizyte do innej kliniki bociana bo jesli w pierwszej sie nie udalo nie warto tam zostawac tylko szukac dalej widocznie malo doswiadczeni byli heh ........
oczywiscie bol w serce jest ogromny dobra mina do zlej gry ale jesli do tego bym sie zalamala to czym by bylo moje zycie

?????????????????????????????????
ja przy stymulacji ktora mialam a mianowicie dlugi protokol wiec najpierw anty pozniej gonapeptyl i gonal
to w polowie przed braniem gonalu okazalo sie ze jest jeden moj pecherzyk tak upierdliwy ze nawet przy zwiekszeniu dawki gonapeptylu nie dal za wygrana i nie pekl mialam go przekuwanego i wszystko bylo juz wporzo wiec spokojnie powiedz gdzie sie leczysz??? i skoro tyle razy ci sie nie udalo ZMIEN KLINIKE nie waro siedziec na miejscu tylko dlatego ze wygodnie bo juz wszystko znam !!!!!!
powiedz mi czy tylko to jest u ciebie problemem czy cos jeszce???
jesli chodzi o wygadanie to takie fora sa najlepsze ja jestem od niego poprostu uzalezniona i dzieczyny bardzo mi pomogby w trudnych chwilach BO NIKT NAS NIE ZROZUMIE JAK MY SAME!

TAKZE MOJA KOCHANA GLOWA DO GORY I JEDZIEMY DLAEJ W POCIAGU W KTORYM BRAK POSTOJU NA ZALAMANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
GLOWA DO GORY NASZE DZIECIACZKI CZEKAJA NA NAS!! TYLKO NIE DO KONCA ZNAMY DO NICH JESZCZE DROGE

ALE ZNAJDZIEMY MUSIMY JA ZNALEZC
WIECIE CO DZISIAJ MAM JAKIS NAPRAWDE DOBRY DZIEN BO ZNOW POJAWILA SIE NADZIEJA NA MOJE UPRAGNIONE SZCZESCIE!!

:*