reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

madzialenak - dzięki za fluidki - oby pomogły:-)
mazenka - sprayem do nosa - to mnie zaciekawiłaś :-)

a i może nieśmiało się dopiszę do kalendarza

CZERWIEC:
26: Fusun - badanie beta hcg po ostatnim crio

LIPIEC:
01: Asia_77 - testujemy
biggrin.gif
( 9dpt)

03: Lawendowy_Sen - kolposkopia
15: Lawendowy_Sen - wizyta przed udanym IVF
Liiec
mazenka - stymulacja pięknych jajeczek
koniec lipca
zula- udane crio - po 6 latach starań jestem mamą na całe długie 9 miesięcy

SIERPIEŃ:
6: joasia2906 - histeroskopia
Sierpień/Wrzesień:
Kinga_1 - udane IVF - jestem w ciąży
Sierpień/Wrzesień:
Lawendowy_Sen - podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

WRZESIEŃ:
Wrzesień:
Dagnes - 4 podejście do crio
Wrzesień (może): Lilia♥
- przygotowania do crio
joasia2906 - crio (może)

reklama
Cześć Dziewczyny!
Ja również Was podczytuję ,kibicuje Wam i podziwiam,mam również problem 5 lat starań 4 poronienia 3 nieudane inseminacje i ciągle łzy, przyczyna nie określona badania jak to stwierdził lekarz wszystkie możliwe mój mąż ma bardzo dobre wyniki mi z upływem czasu spadło amh -0,8 dlatego zdecydowaliśmy się na in vitro 17 czerwca miałam transfer 2 jedynych zarodków i już nie wiem co mam robić w poniedziałek miałam II weryfikacje moje b-hcg 0,1 lekarz delikatnie zasugerował niepowodzenie jutro mam znowu badania strasznie się boję dlatego chciałabym do was dołączyć ,z bliskimi nie potrafię o tym rozmawiać i czuje że zamykam się w sobie:-(

Ewelajna86,Fusun ależ nas trzymacie w napięciu!

lkasia Invimed prowadzący ciążę? Pierwsze słyszę, z tego co wiem kiedy wynik jest pozytywny i stwierdzają ciażę to się z Tobą żegnają, musisz wrócić do swojego ginekologa który cię skierował na zabieg, no chyba że się mylę...

mazenka MAM TAKĄ NADZIEJĘ! DZIĘKUJĘ!

Maya25 trzymam kciuki, nie mam problermu z amh więc nie znam tematu:( Ale któraś z nas na pewno coś Ci doradzi.

kaja74 witaj! U nas jak w rodzinie, kto wie może nawet nikt nie wspiera nas bardziej niż my same siebie! Ja też 17 go miałam transfer 2 zarodków ale ze mną już nic nie robili później,hmm...co to znaczy II weryfikacja? Już 24 go, 7 dpt robiłaś Betę?

Asia_77 myślami jestem z Tobą! Nawet tak nie mów bo jak to jak Wy się załamujecie to ja od razu razem z Wami! Kochana ja też mam mieszane uczucia, od godziny mam dziwny ból w podbrzuszu, już nie taki jak na @ a właśnie taki ponoć powinien być,znów te ból w lewym jajniku, silne ukłucia takie, człowiek zaraz ma najgorsze myśli. A przy pierwszym transferze czułaś się tak samo?

Maja weryfikacja inaczej nadzór nad inplantacją czyli badania b-hcg,estradiol i progesteron , pierwszą robi się 3 dni po transferze i następne co 3 dni , po I w sumie beta nie wyjdzie ale hormony są ważne i mi np.zmieniono dawkowanie lekarstw,ale chyba i to nic nie dało

Ja tylko w poniedziałek 24 -go zrobić progesteron, widocznie nic więcej lekarza nie niepokoiło bo moje wyniki wszystkie były od początku były bardzo dobre i bardzo dobrze przeszłam stymulację. Trzymam kciuki Kaja, powinna przyrosnąć ta Beta Twoja wydaje mi się ...

reklama
Do góry