hej dziewczyny oj ale mialam pracowity dzien padam na twarz
Madzialenak dziekuje za ten link - jesli przy okazji wizyty bedziesz mogla zapytac o ten pakiet badan to bede wdzieczna ale pewnie i tak bede musiala zadzwonic do placowki w mojej okolicy bo pewnie ceny sie roznia ale chociaz tak orientacyjnie
Drk - no to mamuska dzieciaczki juz masz w brzuszku - teraz czekamy na pozytywny tescik

Odpoczywaj i ciesz sie maluszkami
Zula_5 dzieki za info odnosnie tych badan kurcze duzo tego chociaz nie powiem kilka z nich moge odchaczyc, ale wciaz troche tego jest... no bede musiala jakos zaplanowac urlop zeby je zrobic..
Gizas - jejciu ty to tez niezle przeszlas ale ciesze sie ze torbiel sie wchlania i bede trzymac kciuki zeby z tym AMH sie poprawilo zebys mogla zakwalifikowac sie do tego dofinansowania...
Fusun - nie masz pojecia jak bardzo chcialabym zeby sie Tobie udalo, bardzo bardzo bardzo.... Ewela tobie rowniez.,,
Ona232 - nie wiem co ci napisac kazda z nas bardzo przerywa porazke kazda z nas szuka wsparcia, zrozumienia a nawet kogos komu moze sie poprastu wyplakac... ja sama mimo ze minal juz miesiac od kiedy mialam miec tranfer (ale niestety oba maluszki nie przetrwaly rozmrazania) nie moge dojsc do siebie, wierze ze kiedys zostane mama ze i mi sie uda ale czasem czuje taka pustke ze nie moge sobie poradzic...