reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Drk ja mam takie uplawy więc to normalne.

A co do bety to się wkurzylam bo nadal nie ma tych które robilam w poniedziałek. Mam dzwonić po 14 to może będą. A te które dziś robiłam mają być o 16. I okaże się że szybciej te drugie badanie otrzymam. A to za pewne za karę za ta moja niecierpliwosc :p

reklama
A ja dzisiaj miałam bardzo fajny telefon...zadzwonil dr R z Invimedu...nie prowadzę u nich ciązy, nie miałam z nimi kontaktu d dnia transferu..a zadzwonil, spytac sie jak się czuje, czy wszystko u nas ok, i ze trzyma nadal kciuki, i ze czeka na zdjęcie dzidziusia w syczniu:)):):)

Dziewczynki trzymam za Was mocno kciuki...&&&&&

Gizas współczuję ten torbieli, niech się szybko wchłania.
Lilia wrzesień tuż tuż :-).
Drk super, że maluchy już w brzuszku, trzymam &&&&.
Zuzia mój potwór (pies) też więcej łazi i mnie budzi, może to ta pogoda?
Maja za dwa dni będziesz najszczęśliwsza na świecie, trzymam &&&&&.
Ewelajna śmiesznie z tymi wynikami hehe.
lkasia ale świetny doktorek, dobrze to o nim świadczy :tak:.
Madzialenak dziękuję za wiruski Sebusiowe, już mam dobry humor z rana :-D.

Nie wiem czy już to pisałam, wczoraj byłam w ginekolog podpisać kontrakt na podglądanie jajek, 1 lipca jadę na wizytę i chyba już czwartego zacznę wyciszanie 10 dniowe sprayem do nosa. Będę wtedy na urlopie, chyba nic niepokojącego nie powinno się przy wyciszaniu dziać? Na kłucie będę już u siebie :rofl2:.

Dziewczyny, dziękuję za wsparcie i kciuki. Ale na betę musicie jeszcze poczekać (może nawet do jutra). Ja dziś wracam z Mazur i betę zrobię w Invikcie w gdańsku późnym popołudniem, w związku z tym nie wiem czy wynik będzie dzisiaj czy dopiero jutro

kurcze a ja tak trzymam kciuki od wczoraj za Ciebie Fasun. No nic poczekam do jutra aby były tylko bardzo dobre wiadomości.
Pozdrawiam.
A w ogóle to za wszystkie trzymam kciuki :)

Cześć Dziewczyny!
Od jakiegoś czasu was podczytuję. Uważam że jesteście baaardzo baaardzo dzielne i podziwiam Was za siłę walki.
Gratuluję sukcesów i trzymam kciuki za kolejne walki, które na pewno uda się nam wygrać!

Mam nadzieję że mogę do Was dołączyć? Byłoby mi łatwiej gdybym mogła z kimś pogadać ...

Za parę dni rozpoczynam stymulację przed moim pierwszym ivf.
Sporo się od was dowiedziałam i nauczyłam (zrobiłam badania które zalecałyście, przyjmuję suplementy...).
Im bardziej zbliża się ten termin, tym bardziej się denerwuję.

Pewnie chciałybyście mnie poznać to w skrócie opiszę moją historię.
Mam już jednego synka, który jest naszym największym cudem (udało się naturalnie pomimo wielu problemów- do tej pory lekarz nam powtarza że mieliśmy niesamowite szczęście). Zawsze jednak marzyła nam się duża rodzina, więc bardzo szybko rozpoczęliśmy kolejne starania. Po roku rozczarowań rozpoczęliśmy stymulację hormonalną i znowu nic, tyle wydanych pieniędzy i wylanych łez...W końcu lekarz zadecydował że zostało nam tylko in vitro i dlatego tutaj jestem.
Problem u mnie jest z niską rezerwą jajnikową amh 0.49, niepękające pęcherzyki i tworzenie torbieli oraz skaczące endometrium ( nieraz jest na granicy normy,nieraz słabiutkie, od czego to zależy?).
Powiedźcie czy przy takim niskim amh udało się którejś z Was wystymulować kilka dobrej jakości komórek? bo strasznie się boję że nie będzie co transferować:-(

Do in vitro będę podchodzić w Poznaniu w MedARTcie, a stymulować mnie będzie dr Hadaś. Czy ktoś jest może z Poznania i leczył sie u tego lekarza/w tej klinice?

drk odpoczywaj Kochana:-)

Dziewczyny a ja czuję,że nic z tego nie będzie...żadnych objawów...trochę brzuch jak na @ mnie pobolewa....:-(

reklama
Maya25 witam wśród Nas. Co do amh to ja mam akurat wysokie więc nie pomogę ale rozgość się tutaj
Asia i inne dziewczyny - ja Was zaraz uduszę za te szukanie objawów - przecież jeszcze jest stanowczo na nie za wcześnie
Fusun - oby Twoje przeczucia się nie spełniły... Czekam na Twoją betę i Elajny też! I żadnych negatywów nie przyjmuję
Lawendowy - ja też miałam jakąś brzydką cytologię i Bóg wie jakie podejrzenia. Na szczęście się nie sprawdziły czego i Tobie życzę.
Giza, Ty wiesz... musimy się spotkać w poczekajni:-)
drk &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ależ Ci zazdoszczę
Maja a Tobie cierpliwości i byle do piątku i wieeelkiej bety
ona ciężkie to nasze życie ale pomyśl jaka będzie nagroda. Dla mnie właśnie najgorsze było jak nie miałam planu działania...
Nika a co tam u Ciebie?

Do góry