Dziekuję Ci bardzo za słowa otuchy. Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz, a nawet w to wierzę. Zaczniemy zdrowe odżywianie i samo spadnie. Moja siostra 5 m-cy temu urodziła śliczną córcię i już waży 48 kilo. A nie powiem przed dziećmi była kobitą "przy kości".
reklama
No to czas na mnie - ogólnie w ciązy przytyłam 20 kg. Po porodzie zostało jeszcze 8
ale nie jest źle bo 4 tyg. temu było 10. Oczywiście nie wchodzę w ŻADNE swoje spodnie. Przed ciązą ważyłam ok. 60 kg teraz 68. Wydaje mi się, że jak porobimy przy dzieciaczkach to zrzucimy to co zostało po ciąży. A tu widać co mi zostało po ciąży ;D

dytek
Fanka BB :)
Ja przytyłam w ciąży 13kg. Teraz jest mnie 13kg- 6kg, czyli wciąż 7kg na plusie. Ale jak wychodziłam ze szpitala to biusciku nie mogłam zmieśćić w biustonosz, w którym przyjechałam do szpitala- więc na bank- sam biust waży jakieś 1kg więcej. A z tego co wiem dopóki się karmi piersią to te 2kg zwykle jest na plus.
Rybko wygladasz bardzo ładnie i zobaczysz w dawne spodenki powoli zaczniesz wchodzić.
Rybko wygladasz bardzo ładnie i zobaczysz w dawne spodenki powoli zaczniesz wchodzić.
A
aOLA
Gość
reklama
Podziel się: