reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kto zdradzi dobry sprawdzony przepis na powrót do normalnych rozmiarów?

Dziekuję Ci bardzo za słowa otuchy. Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz, a nawet w to wierzę. Zaczniemy zdrowe odżywianie i samo spadnie. Moja siostra 5 m-cy temu urodziła śliczną córcię i już waży 48 kilo. A nie powiem przed dziećmi była kobitą "przy kości".

reklama
No to czas na mnie - ogólnie w ciązy przytyłam 20 kg. Po porodzie zostało jeszcze 8 :( ale nie jest źle bo 4 tyg. temu było 10. Oczywiście nie wchodzę w ŻADNE swoje spodnie. Przed ciązą ważyłam ok. 60 kg teraz 68. Wydaje mi się, że jak porobimy przy dzieciaczkach to zrzucimy to co zostało po ciąży. A tu widać co mi zostało po ciąży ;D
hpim13796ok.jpg

hpim13814kh.jpg

Rybka jak ty wygladasz :o :o :o Tylko pozazdroscic w tak szybkim czasie dojść do takiej figurki. Gratuluję. Ja tam nie widze, żeby co coś po tej ciąży zostało - no oprócz Piotrusia ofkors ;) :laugh:

No zostało zostało 8 kilosów w zadne spodnie nie wchodzę. Nie wiem czemu takie to wielgachne zdjęcia wyszły musze coś z tym zrobić bo wątek rozwaliłam :p

Rybko, wygladasz slicznie. I ja tam tez zauwazam, ze po ciazy to zosyal Ci tylko synek no i chyba biuscik :-)

Rybko, ślicznie wyglądasz a Piotruś to w ogóle cudo.
JA TEŻ JUŻ CHCĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!

Ja przytyłam w ciąży 13kg. Teraz jest mnie 13kg- 6kg, czyli wciąż 7kg na plusie. Ale jak wychodziłam ze szpitala to biusciku nie mogłam zmieśćić w biustonosz, w którym przyjechałam do szpitala- więc na bank- sam biust waży jakieś 1kg więcej. A z tego co wiem dopóki się karmi piersią to te 2kg zwykle jest na plus.

Rybko wygladasz bardzo ładnie i zobaczysz w dawne spodenki powoli zaczniesz wchodzić.

ja przytyłam 19kg w szpitalu zostawiłam tylko 4kg!!!!!!!!!(mój mały wazył 2980g) i do tej pory spadło jeszcze 5,5 cztyli w sumie 9,5kg na minusie i tyle samo na plusie :p a musze zaznaczyc ze do tej pory jem prawie wszystko gotowane Jest cięzko bez cwiczen sie nie obejdzie a po cc za bardzo nie mozna :p

reklama
Zgadzam się z tobą aOla ja też miałam CC i na razie figa z ćwiczonek a poza tym nawet siły nie mam, Zresztą zawsze byłam leniwa co do wysiłku fizycznego ;D

Do góry