reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

ja tez jeszcze nie próbowałam....:no:
ale bigos za mną chodzi....:baffled:
a jeszcze nie mam odwagi spróbować, nawet łyżki....:no:
dziś jak co tydzień zjadłam barszczyk biały ( ulubiona zupka pociech) i Amela zwijała się z bólu na wieczór...:baffled::-(jak nigdy...:-(

reklama
Tez slyszalam ze fasolka szpargowa jest w miare bezpieczna ;-) jednak ja nie probuje eksperymentow jeszcze... Raz zjadalm odrobine zupy pomidorowej i zle sie to skonczylo :baffled: jeszcze trzymam na wodzy kubki smakowe :-p

Ja jadłam szparagową w zupie i w potrawie curry. Wszystko było ok, chociaz u nas raczej wszystko przechodzi bez echa, jedynie groszek i jajka małej szkodzą.

W okolicach swiat Wielkanocnych zajadalam sie jajkami ze smakiem ;-) i do glowy by mi nie przyszlo ze moga zaszkodzic... Zwlaszcza ze sporo zelaza maja a ja mam wieczna anemie :baffled: no a teraz tez musialam znich zrezygnowac i z pomidorow - podejrzewam ze sa glownymi winowajcami kolki...

Ale moge sie mylic :sorry: Obserwujemy...

ja wczoraj zrobiłam potrawkę z warzywami i między innymi była fasolka i było ok ale u nas to wszystko przechodzi bez echa tak jak wspominałam jem wszystko i jest dobrze

reklama
Do góry