M
maja33
Gość
Pajola - hahahhahhah och te kupki ja pamietam ze tez po pierwszej dawce marchewki mala zrobila duuuuza kupke
u nas kolejny dzien zwyciezki 90mil z butelki bez mojego mleka zobaczymy ta noc
ja juz wpadlam w pewien rytm z tymi papkami
o 12 zawsze warzywa, albo kurczak z warzywami a o 16.00 samo jabuszko, bo jak dawalam jej papki raz dziennie o 12 czyli przemiennie albo warzywa albo owocke to ciezko bylo jej zrobic kupke a teraz jak mamy rownowage jest super zawsze jest normalna kupka a nie wymeczona
mi najbardziej smakuja papki z hippa mamy w sumie jeszcze cow and gate i organik i heinz ale z hippa sa najlepsze az mi smakuja
, a Marta jak widzi ze podchodze do niej z lyzeczka to az trzesie z radosci hahahha
pozdrawiam
u nas kolejny dzien zwyciezki 90mil z butelki bez mojego mleka zobaczymy ta noc
ja juz wpadlam w pewien rytm z tymi papkami
o 12 zawsze warzywa, albo kurczak z warzywami a o 16.00 samo jabuszko, bo jak dawalam jej papki raz dziennie o 12 czyli przemiennie albo warzywa albo owocke to ciezko bylo jej zrobic kupke a teraz jak mamy rownowage jest super zawsze jest normalna kupka a nie wymeczona
mi najbardziej smakuja papki z hippa mamy w sumie jeszcze cow and gate i organik i heinz ale z hippa sa najlepsze az mi smakuja
, a Marta jak widzi ze podchodze do niej z lyzeczka to az trzesie z radosci hahahhapozdrawiam
więc teraz marcheweczka jest odstawiona.
Na nas już też, a tak się cieszyłam, bo wcześniej miała zaparcia a po marchewce jej przeszło a teraz znowu 
. Ucieszyłam się, że przypadło jej do gustu, bo na jarzyny i owoce coś ma "długie zęby"
.