• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kuchnia Malucha

He he, też mi to do głowy przyszło :-D :laugh2: .Ale tak chciałam się upewnić, bo to różnie bywa ;-) . Poza tym po raz pierwszy dzisiaj właśnie kupowałam soczki BoboFruta i właśnie dlatego trochę się zdziwiłam, bo np. jak do tej pory kupowałam Gerbera, to nie było takich udziwnień ;-)

reklama
dziewczyny czy w pl sa papki hippa bo bede w pl w przyszlym tyg i nie wiem czy brac z Londynu czy bede mogla kupic na miejscu a znowu nie ma u nas gerbera i nie moge sprawdzic czy lubi Marta wrrr pomocy kochane

Maja wczoraj mąż kupował marchewkę z ziemniakami, dynię z ziemniakami i owocki /banany, śliwki/ więc to jest , wszystko Hippa /oczywiście nie ma ich w każdym sklepie/. pewnie skoro to jest to i bardziej urozmaicone danka będą...

Maja wejdź na stronę hippa i wszystko co jest w ofercie jest dostępne w sklepach.
HiPP

A z tymi smakołykami to rzeczywiście pomieszanie z poplątaniem. Tak samo gruszki raz od 4 raz od 6 m-ca, zależy gdzie. A dlaczago morele już można, a jablko z brzoskwinią chyba od 9 m-ca jeśli dobrze pamiętam :baffled:.

super dzieki serdeczne ale jak patrze na ta stronke co Kasiu mi podalas to u nas te sloiczki maja inny wyglad i w sumie mieszanki tez sa inne ale to co przeczytalam odoba mi sie :tak: dzieki serdeczne milo ze mozna na was liczyc

dziewczynki mam pytanko do was. czy coś podawałyście swoim dzieciaczkom jak miały zaparcie po marchewce? u nas za pierwszym razem jakby Lilę popędziło /zrobiła 3 kupy/ ale dziś to nie ma ani jednej i troszkę chyba się męczy. na jabłko nie ma co liczyć bo Lilek uczulony, zaraz cały wysypany i herbatkę dostała 80 ml i wypiła....no i po jakim czasie znów można z tą marchewką zawojować. bo chętnie podałabym już jutro ale chyba nie bardzo nie? przynajmniej dopóki kupy nie będzie...a ewentualnie czy coś w zamian można...? pomóżcie dobre dusze.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja po prostu nie podaję już małej samej marchewki. Jej obiadki wyglądają obecnie tak: 50% - dynia z ziemniakami i 50% - marchewka z ziemniakami. Mieszam po pół słoika i wciska aż jej sie uszy trzęsą a kupki codziennie i całkiem niezłe robi, tyle, że w kolorze marchewki ;-)

reklama
u nas było podobnie z marchewką. za pierwszym razem ogromna kupa a potem zaparcie. Kamyk strasznie się męczył. Herbatki ,soczki i inne cuda odpadały bo on nic nie lubi albo wymiotuje po soczkach. Daliśmy mu 1/2 czopka glicerynowego, parę minut i po sprawie. Tylko Anii jak włożysz ten czopek to zabaw małą kilka minut żeby od razu go nie wycisnęła. No i z czopkami nie można przesadzać bo można się od nich "uzależnić" ( jakieś tam mięśnie orzestają pracować).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry