• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kuchnia Malucha

Kasiu ja też mam problem z Kamykiem, nie chce pić z butelki. Raz byłam w szkole i on przez 8 godzin nic nie zjadł. Jak mąż próbował mu dać butlę to był płacz, prężył się jak dziki. Jestem do niego uwiązana. Także na głodniaka też nie wypije.
Anii mój Kamilek też jeszcze mocno ulewa. Ponoć to może trwać do 9 miesiąca.

reklama
Anii ja daje Pauli mleko przez butelkę zagęszczone kaszką. jak np.wsypuję 5 miarek mleka wymieszam i później 4 takie same miarki kaszki no i specjalny smoczek na kaszke. od tego czasu ani razu nie ulała...
spróbuj może akurat pociumka...

Pola my jemy w fotelku do karmienia juz jak łyzeczką....no czasem mleko pije na leząco:tak: my mamy fotelik PEG PEREGO i baaardzo sobie chwalimy- jest mozliwosc oparcia w tył- choc Sara oczywiscie i tak sie podciaga juz sama do pionu- sportowiec mały;-)

sara w foteliku

Załączniki

• PIC_0093.JPG
    PIC_0093.JPG
    39,1 KB · Wyświetleń: 62
  • PIC_0090.JPG
    PIC_0090.JPG
    81,1 KB · Wyświetleń: 57
Oliwka je w leżaczku-bujaczku, który ma regulowane oparcie (także Potworek podczas wcinania prawie siedzi) i taką podpórkę, która blokuje bujaczek, żeby się nie bujał :-) (namotałam trochę:zawstydzona/y: ).Wprawdzie teraz ten leżaczek wygląda jak siedem nieszczęść bo tu jabłko poleciało, tam marchewką się opluło;-) , a ja nie mam czasu tego wyczyścić, ale grunt że spełnia różne funkcje :tak:

Ja Oleńke wsadzam w nosidełko (fotelik sam) i je w pozycji półsiedzącej, ale też pewnie niedługo wyciągniemy po Wiktorku taki fotelik do karmienia jak ma Sara :tak:

Nasza Zuzia tez juz je w foletiku bo wózek cały usmarowany zawsze byl i nie nadazałam z praniem:-D wiec sie przesiadłyśmy do fotela Zuza zadowolona bo siedzi i widzi dobrze wszystko ja tez zadowolona bo łatwo umyc:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry