potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Cynamonka, to musisz mieć jakąś mega fajną pralkę ;-) .Albo nie wiem, co
.Bo ja mimo przepierania w miarę na świeżo w zimnej wodzie, namaczania, Vanisha i wszystkich innych możliwych sposobów - nie daję rady plamom z marchewki :-( .Nawet pranie w 90 stopniach bo już nie wiedziałam co zrobić nic nie dało, no może trochę te plamy pobladły, ale niestety całkiem nie zniknęły.
Dzisiaj Oliwka jadła zupkę jarzynową z królikiem + marchewka - ależ smakowało.Zjadła prawie wszystko, czyli 2 słoiczki na raz
.Ale kupy to ostatnio robi przeogromne 
.Bo ja mimo przepierania w miarę na świeżo w zimnej wodzie, namaczania, Vanisha i wszystkich innych możliwych sposobów - nie daję rady plamom z marchewki :-( .Nawet pranie w 90 stopniach bo już nie wiedziałam co zrobić nic nie dało, no może trochę te plamy pobladły, ale niestety całkiem nie zniknęły.Dzisiaj Oliwka jadła zupkę jarzynową z królikiem + marchewka - ależ smakowało.Zjadła prawie wszystko, czyli 2 słoiczki na raz
.Ale kupy to ostatnio robi przeogromne 
.Choćby nie wiem jak chciało jej się pić - to jest plucie, parskanie, wrzask, płacz, krzyk i wszystko inne
.Także tylko soczki.No, ale przynajmniej nie mam problemów, żeby w ogóle się napiła, niech to będzie chociaż soczek.Tym bardziej, że są one ponoć tylko z owoców, bez cukru.