ewa2500
mama pauli i seby
kaira nie ma za co :-)ja tez czesto miewam takie zaniki i za cholere nie moge sobie przypomniec co to ja chcialam;-)
moj za to pije litrami az jestem w szoku ale ma to po siostrze ona tez mi tak pila az pampersy przesikiwala i moglismy w koncu uzywac tylko belli bo inne nie wytrzymywaly cisnienia
i zostalo jej do teraz ale madrze przezocilam sie na wode niegazowana i tylko od czasu do czasu dostaje jakies slodkie napoje

moj za to pije litrami az jestem w szoku ale ma to po siostrze ona tez mi tak pila az pampersy przesikiwala i moglismy w koncu uzywac tylko belli bo inne nie wytrzymywaly cisnienia
i zostalo jej do teraz ale madrze przezocilam sie na wode niegazowana i tylko od czasu do czasu dostaje jakies slodkie napoje
Hania dostaje 5x mleko 210 ml i raz słoiczek owocków i raz danie z mięskiem lub z jajkiem. Ja już się pogubiłam w tych lekarskich rozpiskach 

Cały czas się boję, żeby jej nie dać za mało jedzonka. Mleko łatwo zmierzyć...
We wtorek jechalismy do prabaci wiec kupilam duzy sloiczek krpupniczku.Zjadl pol, wczoraj 3 lyzki reszte zjadlam ja.Ratunku!!!Owockow nie chce, parowki pol, biszkopty blee, jogurty, blee.wszystkiego po 3,4 lyzeczkiJak zrobilam mu kanapeczki z szynka to szynke zdjal, chlebek zjadl.I tak ze wszystkim!!!Psa karmi swoim jedzeniem:-(.Kurka blada dobrze, ze on cycowy to wiem, ze nie glodny.Poradzie dziewczyny:-(