Pola 30
Fan(ka)
A ja Majce wciąż obiadki słoiczkowe daję..Moich zup nie lubi, więc czymś muszę ją uraczyć...Próbuje jeść sama łyżeczką, ale więcej jest zabawy niż jedzenia, więc nie mam cierpliwości by siedzieć i patrzeć na serki rozmazane dookoła...Majka uwielbia wszystko mleczne, serki, jogurty, mleko, łosoś to też ulubiony przysmak oraz polędwica..Parówki poszły w odstawkę. Kiedy my jemy obiad skubnie cosik dla smaku, ale nie za wiele. Lubi owoce, warzywa nie bardzo.
Rano trochę chleba, serek i łosoś lub wędlina + kęs pomidora. O 11.00 obiad słoiczkowy. Po popołudniowej drzemce jabłko i soczek z pomarańczy (własnoróbka) potem od nas coś z talerza lub płatki kukurydziane i mleko a wieczorem kaszka.
Pije wodę, mleko i soki. Nie próbowałam dawać kakao. Lubi pić wodę z kąpieli....gorzka, bo robię jej pianę, a ona woli to lub cytrynę niż słodkie
Rano trochę chleba, serek i łosoś lub wędlina + kęs pomidora. O 11.00 obiad słoiczkowy. Po popołudniowej drzemce jabłko i soczek z pomarańczy (własnoróbka) potem od nas coś z talerza lub płatki kukurydziane i mleko a wieczorem kaszka.
Pije wodę, mleko i soki. Nie próbowałam dawać kakao. Lubi pić wodę z kąpieli....gorzka, bo robię jej pianę, a ona woli to lub cytrynę niż słodkie

Trzeba ja pilnować na maksa